Elkraft Sverige söker

Säljare

till Lund

Om jobbet

Elkraft Sverige är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden. Vi arbetar med att sänka företagens totala energikostnader genom rådgivning, leverans och optimering av deras elförbrukning. Nu söker vi dig som vill utvecklas i en framgångsrik säljorganisation möjligheten att växa tillsammans med oss.

Här får du uppleva ett omväxlande och utmanande arbete som bland annat består av att, tillsammans med dina kollegor, utveckla nya samt befintliga kundrelationer. Vi är en framåtriktad och prestigelös organisation som präglas av en familjär och trivsam stämning. Arbete utförs av självgående och kommersiellt drivna kollegor och vi alla uppmuntras att ta egna initiativ.

 

Om tjänsten

I rollen som säljare hos Elkraft bearbetar du såväl befintliga som potentiella företagskunder inom ditt distrikt och du rapporterar till försäljningschefen i Syd. Elkraft Sverige har en stabil grund som du uppmuntras att bygga vidare på genom att sälja ett synnerligen framgångsrikt koncept. I korthet innebär arbetet som säljare hos oss:

 • Bearbeta befintliga och potentiella företagskunder via telefon och kundmöte
 • Ansvar för din egen försäljning
 • Personlig kontaktperson till dina företagskunder
 • Korta beslutsvägar, du kommunicerar direkt med försäljningschefen i Syd

Elkraft har ett unikt koncept som attraherar kunderna där vi profilerar oss med ett stort miljöfokus, hög kompetens och nära samarbete mellan olika funktioner genom hela företaget. Vi jobbar efter ledorden Enkelt, Tryggt, Personligt. På kontoret råder en väldigt familjär stämning och vi ser värdet i alla medarbetare som jobbar på bolaget och är angelägna om att hålla balans mellan arbete och fritid.

 

Vad erbjuder vi?

 • Bli en del av Elkrafts framgångsresa och få vara delaktig i etableringen av verksamheten i Syd.
 • Möjligheter till utveckling inom företaget 
 • Förmånligt friskvårdsbidrag och företagshälsovård
 • Tjänstepension och försäkringar enligt ITP-plan
 • Utfyllnadslön vid föräldraledighet

 

Vem söker vi?

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven säljare som uppnått goda resultat inom försäljning. Du har hög social kompetens och god kommunikativ förmåga i kombination med en stark vilja att utveckla affärer. Du drivs av en personlig utveckling och att nå uppsatta mål. För att lyckas hos oss tror vi att du:

 • Är målinriktad och driven
 • Har tidigare erfarenhet av försäljning med såväl långa som korta säljcykler
 • Är flytande i svenska tal och skrift
 • Har minst gymnasieutbildning

Vi tillämpar löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Camilla Nyman, Försäljningschef Syd.

camilla.nyman@elkraftsverige.se, 0702 59 08 24.

 

Om företaget

Elkraft ingår i den norska Elkraft-koncernen som startade sin verksamhet år 1992. Etableringen var en konsekvens av en avreglerad energimarknad och de nya affärsmöjligheter som detta skapade. Koncernen har sedan dess haft en jämn och stabil tillväxt. 1999 startades den svenska verksamheten. Sedan 2005 är vi etablerade i Danmark och sedan 2011 även i Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Oslo. Elkraft tar kundens perspektiv på en komplicerad elmarknad med många aktörer där vi strävar efter att ge våra kunder en totalservice de inte får någon annanstans. Vi förvaltar kundens behov av elleveranser på ett kostnadseffektivt, professionellt och tryggt sätt. Att vara kund hos Elkraft ska vara enkelt, tryggt och personligt. På lång sikt ger vi våra kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen. Läs gärna mer på www.elkraftsverige.se

Välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.