Elkraft Sverige

Redovisningsansvarig

Stockholm

Om jobbet

Elkraft Sverige är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden. Vi arbetar med att sänka företagens elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av deras elförbrukning. Nu erbjuder vi dig som vill utvecklas i en framgångsrik säljorganisation möjligheten att växa tillsammans med oss. Här får du uppleva ett omväxlande och utmanande arbete som bland annat består av att, tillsammans med dina kollegor, utveckla nya samt befintliga kundrelationer. Vi är en framåtriktad och prestigelös organisation som präglas av en familjär och trivsam stämning. Arbete utförs av självgående och kommersiellt drivna kollegor och vi alla uppmuntras att ta egna initiativ.

 

Om tjänsten

I rollen som redovisningsansvarig hos Elkraft arbetar du med bolagets löpande redovisning i nära samarbete med bolagets ekonomiassistenter och ekonomichef. I rollen stöttar du också ekonomichef och övriga chefer med beslutsunderlag och är också delaktig i budgetarbetet.

 • Löpande bokföring
 • Moms och deklarationsfrågor
 • Bokslutsarbete och upprättande av årsredovisning
 • Konsultation i ekonomifrågor, budget- och prognosfrågor

Elkraft har ett unikt koncept som attraherar kunderna där vi jobbar med ett starkt miljöfokus och har en hög kompetens och nära samarbete mellan olika funktioner genom hela företaget. På kontoret råder en väldigt familjär stämning och vi ser värdet i alla medarbetare som jobbar på bolaget och är angelägna om att hålla balans mellan arbete och fritid.

 

Vad erbjuder vi?

 • Bli en del av Elkrafts framgångsresa
 • Stora möjligheter till utveckling inom företaget
 • Friskvårdsbidrag och företagshälsovård
 • Tjänstepension och försäkringar enligt ITP-plan
 • Utfyllnadslön vid föräldraledighet

 

Vem söker vi?

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en erfaren och driven redovisningskonsult. Du har en förståelse för det totala ekonomiska flödet i ett företag.  Du har hög social kompetens och god kommunikativ förmåga i kombination med en stark vilja att utveckla din roll. Du har tidigare arbetat och är väl insatt i bokslutsarbete och upprättande av årsredovisningar. Vidare behärskar du Excel och bokföringsprogramvara galant.

 • Tidigare erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och bokslut
 • Relevant ekonomisk högskoleutbildning
 • God förmåga i Excel
 • Meriterande om du har arbetat i Visma

 

Om företaget

Elkraft ingår i den norska Elkraft-koncernen som startade sin verksamhet år 1992. Etableringen var en konsekvens av en avreglerad energimarknad och de nya affärsmöjligheter som detta skapade. Koncernen har sedan dess haft en jämn och stabil tillväxt. 1999 startades den svenska verksamheten. Sedan 2005 är vi etablerade i Danmark och sedan 2011 även i Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Oslo. Elkraft tar kundens perspektiv på en komplicerad elmarknad med många aktörer där vi strävar efter att ge våra kunder en totalservice de inte får någon annanstans. Vi förvaltar kundens behov av elleveranser på ett kostnadseffektivt, professionellt och tryggt sätt. Att vara kund hos Elkraft ska vara enkelt, tryggt och personligt. På lång sikt ger vi våra kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen . Läs gärna mer på www.elkraftsverige.se

Click or drag a file to this area to upload.