Elkraft Sverige

Försäljningschef

Göteborg

Nu söker vi en Försäljningschef till region Väst i Göteborg

 

Elkraft Sverige är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden. Vi arbetar med att sänka företagens elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av hela deras elförbrukning. För dig som vill utvecklas i en framgångsrik säljorganisation erbjuder vi nu möjligheten att växa tillsammans med oss. Vi är en obyråkratisk och prestigelös organisation som skapar en familjär och trivsam stämning. Medarbetarna är självgående och kommersiellt drivna samt uppmuntras att ta egna initiativ.

 


 

Om tjänsten

Rollen som Försäljningschef Väst innebär ett övergripande ansvar över Elkrafts säljorganisation i Göteborg och närliggande områden i nära samarbete med övriga regioner. Du rapporterar direkt till VD och utgår från Göteborg. I din funktion bidrar du med innovativ inställning, kompetens och erfarenhet till ledningsgruppen där du ingår. Ditt starka engagemang, driv och möjlighet att hantera motgångar har hjälpt dig att förstå hur man utvecklar hållbara affärsprocesser som möter kundernas behov.

 

Uppdraget som Försäljningschef Väst i korthet innebär:

 • Ansvara för Göteborg och närliggande områdens försäljningsarbete
 • Personal- och kontorsansvar för säljorganisationen
 • Rekrytering av säljare i samråd med VD
 • Driva egen försäljning
 • Försäljnings- och kontorsbudgetsansvar för ditt område

 

Vad erbjuder vi?

 • Bli en del av Elkrafts framgångsresa
 • Stor frihet att forma ditt eget arbete och bygga upp ditt eget team
 • Ingå i ledningsgruppen och rapportera direkt till VD
 • Starkt kompensationspaket med marknadsmässig grundlön samt en provisionsmodell
 • Företagsbonus baserad på bolagets lönsamhet
 • Pensionsförsäkring enligt ITP-plan

 

Vem söker vi?

För att trivas med oss och passionerat driva Region Väst kontoret så ser du möjligheten i att kunna bli din egen lyckas smed och vara med och påverka direkt från början. Vi ser det som starkt meriterande om du har en bakgrund inom energibranschen och då gärna från en ledande befattning. Att du tidigare har arbetat med tjänsteförsäljning och kan uppvisa goda resultat ser vi som en självklarhet. För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha en stark inre motor och drivas av att överträffa de högt ställda förväntningar som finns på dig. Då rollen innebär budget- och försäljningsansvar har du erfarenhet från detta sedan tidigare.

Då Elkraft arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Om företaget

Elkraft ingår i den norska Elkraft-koncernen. Vi startade verksamheten i Norge år 1992. Etableringen var en konsekvens av en avreglerad energimarknad och de nya affärsmöjligheter detta skapade. Koncernen har sedan dess haft en jämn och stabil tillväxt. Den svenska verksamheten startade 1999. Sedan 2005 är vi etablerade i Danmark och sedan 2011 även i Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Oslo. Elkraft är kundens representant på en komplicerad elmarknad med många aktörer där vi strävar efter att ge våra kunder en total service. Vi förvaltar kundens behov av elleveranser på ett kostnadseffektivt, professionellt och tryggt sätt. Att vara kund hos Elkraft ska vara enkelt, tryggt och personligt. På lång sikt ger vi våra kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen. www.elkraftsverige.se

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid senare tillfälle