Eldon Installation

Teknisk säljsupport

Nässjö

Eldon Installations historia sträcker sig tillbaka till 1922 när det grundades i Nässjö, utan några andra förutsättningar än vilja, optimism och energi. Vår vision är att vara en ledande leverantör av kvalitativa elkomponenter och innovativa lösningar inom elfördelningssystem. Vi vill bidra i omställningen till ett hållbart samhälle och ha Sveriges nöjdaste kunder.


Vi söker nu efter Teknisk säljsupport till Nässjö!

Ansvarsområden

  • Kundnära teknisk support och försäljning
  • Ta fram kundanpassade kalkyler och offerter
  • Konstruktion 2D CAD
  • Projektuppföljning
  • Skapa och utveckla förtroendefulla relationer med kunder och medarbetare

Vem är du?

Du har en elutbildning och har erfarenhet av CAD, att arbeta med projekt och att läsa enlinjescheman. Du brinner för att tillsammans med dina kollegor överträffa förväntningar och har alltid kunden i fokus. Din vilja av att utvecklas, lära och leverera driver ditt arbete.

Extra meriterande är att du har jobbat med elcentraler, apparatskåp eller ställverk tidigare. Kan du också CAD-programmet Fast-el och har tidigare jobbat i ett affärssystem? Ja, då är du helt klart kvalificerad.

Vad erbjuder vi?

Som en i gänget på Eldon Installation får du en familjär arbetsplats med god sammanhållning. Eftersom du kommer att tillhöra ett glatt och ansvarsfyllt team där vi tillsammans hjälper varandra, och ständigt jobbar på att vara effektiva och lösningsorienterade, tror vi att du också är hjälpsam och har can-do-attitude. Lika viktigt som det är vara en lagspelare har du ett intresse att vilja växa i din egna personliga utveckling och kan därför ta egna initiativ och eget ansvar när det behövs.

Det vi värderar högt är engagemang, viljan att vilja lära sig och att du bidrar men en god stämning precis som vi, att du är serviceinriktad och trivs med att arbeta med det du gör.

Du erbjuds en möjlighet att utvecklas på ett bolag som jobbar för en säker, hållbar och energieffektiv utveckling av samhället. Eldon Installation är kollektivanslutna och erbjuder flera förmåner för vår personal. Bland annat friskvårdsbidrag och frukost varje fredag. Idag är vi 25 anställda och omsätter cirka 80 miljoner kronor. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Nässjö. Hos oss jobbar en stor blandning av människor i olika åldrar och expertisområden.

 

Anställningsform: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Har du fler frågor?

Kontakta Jonas: jonas.sandqvist@eldoninstallation.se , 070 146 29 49

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!