Elbolaget Syd i Helsingborg AB

Serviceelektriker

Social serviceelektriker redo för fältarbete? Hör av dig!

 

Är du sugen på ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik och där det aldrig råder brist på trevliga kundmöten? Nu söker vi på Elbolaget Syd i Helsingborg efter vår nya efterlängtade kollega – en glad och positiv serviceelektriker.

 


 

Kort om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av service, underhåll och installationer inom framför allt el, tele och data. Arbetsdagarna är mycket självständiga där du själv planerar arbetet och har daglig kontakt med våra härliga kunder.

 

 

 

 

Vad säger kollegorna om Elbolaget Syd?

Vi tog pulsen på din framtida kollega Kristoffer Gustavsson för att se hur det är att jobba på Elbolaget Syd. Så här lät det:

 

”Jobbet är mycket givande då man träffar många intressanta människor. Det är även bra för fysiken eftersom man rör på sig mycket. Vi har även gjort roliga personalaktiviteter som exempelvis go-cart, zipline, AW och LAN-party för spelnördar som jag. Teambuildingresan till Budapest var en riktig höjdare!”

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på Elbolaget Syd

  • Spännande företagsevent
  • Årlig julfest
  • Företagsbil eller förmånsbil
  • Friskvårdsbidrag
  • Mobiltelefon
  • Personlig Dator – om tjänsten kräver det
  • Frukost & frukt när man passerar kontoret eller jobbar i närområdet

 

Vem är då vår nya superstjärna?  

Vi tror att du är en självständig lagspelare med erfarenhet inom service som har en fenomenal förmåga att lösa problem. Du uppskattar att dagligen träffa kunder och ge dem en serviceupplevelse i toppklass. Självklart har du B-körkort.

 

Om Elbolaget Syd i Helsingborg AB

Vi är en elinstallationsfirma som startade 1992 och har idag växt till ett företag med ca 40 anställda. Vår grej är att vi utför Installations och servicearbeten på alla typer av EL, Tele/Data/Fiber & Säkerhetsanläggningar.

Vi förfogar över ca 30 stycken fullt utrustade servicebilar med ett mindre sortiment av de vanligaste produkterna för att på ett miljö- och kostnadseffektivt sätt kunna hjälpa våra kunder. Välkommen till familjen!

Låter det intressant?

Ansök redan idag genom att fylla i formuläret nedan.

Click or drag a file to this area to upload.