Elektriker

Stockholm

Är du elektriker och har likt oss ett intresse för den marina miljön och i samband med detta ett behov att få utlopp för ditt nytänk? 


Nu söker vi återigen en driven elektriker som kan stärka vårt team. El & Marinteknik AB utför installationer och reparationer åt den kommersiella yrkessjöfarten med fokus på kundanpassande gensets, integrerade system för larmhantering och övervakning. Vi söker dig som är trevlig, intresserad, utbildad elektriker med mist B-körkort. 
Meriterande om du har plc-vana och/eller vana från autocad eller liknande. 

Som eltekniker hos oss utgår du från vår verkstad på Djurgårdsvarvet och tar dig med servicebil ut till våra kunder. Du kommer arbeta tillsammans med erfarna eltekniker och även ansvara för självständiga uppdrag. Rollen som eltekniker erbjuder varierande arbetsuppgifter innehållande allt från felsökningar och installationer till underhåll och reparationer.

Du kommer arbeta ambulerande då du med kort varsel åker ut till kunder som är i behov av vår hjälp och även i projektform då du, som en del i ett team, arbetar på mer långvariga uppdrag ute hos kund.

Som person är du lösningsinriktad och intresserad av att utvecklas i din roll som eltekniker.

Du räds inte att ta för dig och fatta snabba beslut, du är initiativrik och trivs i ett högt arbetstempo. Vidare är du stresstålig och har en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Då vår ambition är att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service är du serviceinriktad och har förståelse för vikten av ett professionellt kundbemötande.

Vi arbetar ofta med internationella kunder så du bör behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Frågor om tjänsten? Kontakta Niklas Carlzon, niklas.carlzon@elmarin.se

Vi ser fram emot din ansökan senast 15/1-2020