El-Andersson i Vessigebro AB

Elektriker

Vessigebro/Falkenberg

El-Andersson grundades 1939 och ligger i Vessigebro en mil utanför Falkenberg. El-Andersson är ett företag med bred kompetens. Våra anställda har olika specialområden och vi klarar därför många olika typer av uppdrag – allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Vår bredd består i att vi ligger långt fram med teknik och det är vår styrka. Vi utför maskininstallationer, entreprenader, serviceuppdrag samt PLC-programmering.  Våra kunder finns i södra Sverige och uppdragen både inom och utom landet.

 

Vi söker nu Elektriker i och med att våra uppdrag ökar.

Du arbetar med installation, felsökning, underhåll och service åt företags och privatkunder i en kund och resultatorienterad verksamhet.

Du är även en del i vårt förbättringssystem så att vi hela tiden arbetar med rätt saker. Du är ansvarig för att uppdragen utförs med kvalitet och säkerhet. Du kommer att jobba i en arbetsmiljö som kännetecknas av en engagerad personal som inte är rädd för utmaningar. För en person som är engagerad, lojal, självgående och lösningsfokuserad finns stora möjligheter att utvecklas hos oss.

Krav är att du är utbildad elektriker och har B-körkort.

Vi ser att du är en självgående person som har dokumenterad erfarenhet som elektriker sen 4-6 år tillbaka. Det är meriterande om du har arbetat som industri eller entreprenadelektriker. Du är teknikintresserad, har ett resultatfokus och visar stort engagemang för arbetet. Du har erfarenhet av att läsa ritningar och kopplingsschema. Du är van att arbeta självständigt och att kunna ta egna initiativ. Du samarbetar och tar hjälp av andras kompetenser när det behövs. Du är ärlig och lojal. Du är noggrann, ordningsam, har en hög servicekänsla och ett lösningsfokus. Vi sätter alltid kunden främst.

 

Omfattning: Heltid

Start: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare.

Lön: Individuell lönesättning.

Hälsoförmåner.

 

Kontaktperson

Anders Andersson 0346-713331

 

Urval sker löpande.

Vårt team ser framemot att välkomna en ny kollega!

www.el-andersson.se

 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsfirmor i denna rekrytering.

 

Välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.