El Andersson

Elskåpsmontör

Vessigebro/Falkenberg

Är du vår nya elskåpsmontör?

El-Andersson grundades 1939 och ligger i Vessigebro en mil utanför Falkenberg. El-Andersson är ett företag med bred kompetens. Våra anställda har olika specialområden och vi klarar därför många olika typer av uppdrag – allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Vår bredd består i att vi ligger långt fram med teknik och det är vår styrka. Vi utför maskininstallationer, entreprenader, serviceuppdrag samt PLC-programmering.  Våra kunder finns i södra Sverige och uppdragen både inom och utom landet.

Vi söker nu Elskåpsmontör i och med att våra uppdrag ökar.

 


 

Du arbetar med styrskåpsbyggnation med placering i vår verkstad. Företaget har en kund och resultatorienterad verksamhet.

Du är ansvarig för att uppdragen utförs med kvalitet och säkerhet. Du kommer att jobba i en arbetsmiljö som kännetecknas av en engagerad personal som inte är rädd för utmaningar. För en person som är engagerad, lojal, självgående och lösningsfokuserad finns stora möjligheter att utvecklas hos oss.

Krav är att du har B-körkort och avslutad gymnasieutbildning gärna med elinriktning. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet från elskåpsbyggnation under några år. Vi ser att du är en självgående person. Du är teknikintresserad, ansvarsfull, har ett resultatfokus och visar stort engagemang för arbetet. Du har erfarenhet av att läsa ritningar och kopplingsschema. Du är van att arbeta självständigt och att kunna ta egna initiativ. Du samarbetar och tar hjälp av andras kompetenser när det behövs. Du är ärlig och lojal. Du är noggrann, ordningsam, har en hög servicekänsla och ett lösningsfokus. Vi sätter alltid kunden främst.

 

Omfattning: Heltid

Start: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning

Hälsoförmåner

 

Vid frågor, kontakta: Jonas Persson, 0346-713 333

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 29 oktober 2021.

Vi ser framemot att arbeta med dig. Välkommen med din ansökan!

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.