El-Andersson

Elektriker

Vessigebro

El-Andersson grundades 1939 och ligger i Vessigebro en mil utanför Falkenberg. El-Andersson är ett företag med bred kompetens. Våra anställda har olika specialområden och vi klarar därför många olika typer av uppdrag – allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Vår bredd består i att vi ligger långt fram med teknik och det är vår styrka. Vi utför maskininstallationer, entreprenader, serviceuppdrag samt PLC-programmering.  Våra kunder finns i södra Sverige och uppdragen både inom och utom landet.


Vi söker nu en Elektriker i och med att våra uppdrag ökar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta på uppdrag av projektledare eller serviceledare med att utföra arbete enligt arbetsorder på ett säkert sätt. Du kommer att ha ett varierande uppdrag. Några av dina arbetsuppgifter blir nyinstallationer, ombyggnationer, underhållsarbeten, felsökningar och reparationer.  Du planerar dina arbetsmoment, metoder, utrustning och material för att göra saker i rätt tid. Du är även en del i vårt förbättringssystem så att vi hela tiden arbetar med rätt saker. Du är ansvarig för att uppdragen utförs med kvalitet och säkerhet. Du kommer att jobba i en arbetsmiljö dom kännetecknas av en engagerad personal som inte är rädd för utmaningar. För en person som är engagerad, lojal, självgående och lösningsfokuserad finns stora möjligheter att utvecklas hos oss.

  • Krav är att du är utbildad elektriker och har B-körkort.

Vi ser att du är en självgående person som har dokumenterad erfarenhet som elektriker sen några år till tillbaka. Du ska vara van att arbeta självständigt och att kunna ta egna initiativ. Du är van att samarbeta och ta hjälp av andras kompetenser när det behövs. Du är ärlig och lojal. Du ska vara noggrann, ordningsam, ha en hög servicekänsla och lösningsfokus. Vi sätter alltid kunden främst.

 

Omfattning: Heltid

Start: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare.

Lön: Individuell lönesättning.

Hälsoförmåner.

 

Kontaktperson

Anders Andersson 0346-713330 alt anders@el-andersson.se, Ulf Darhult 0346-655260 alt ulf@el-andersson.se


 

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-09