El Andersson

Elektriker

Vessigebro/Falkenberg

Är du vår nya elektriker?

 

El-Andersson grundades 1939 och ligger i Vessigebro en mil utanför Falkenberg. El-Andersson är ett företag med bred kompetens. Våra anställda har olika specialområden och vi klarar därför många olika typer av uppdrag – allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Vår bredd består i att vi ligger långt fram med teknik och det är vår styrka. Vi utför maskininstallationer, entreprenader, serviceuppdrag samt PLC-programmering.  Våra kunder finns i södra Sverige och uppdragen både inom och utom landet.

Vi söker nu Elektriker med inriktning entreprenad eller industri i och med att våra uppdrag ökar.

 


 

Du arbetar med installation, felsökning, underhåll och service åt företags och privatkunder i en kund och resultatorienterad verksamhet.

Du är en del i vårt förbättringssystem så att vi hela tiden arbetar med rätt saker. Du är ansvarig för att uppdragen utförs med kvalitet och säkerhet. Du kommer att jobba i en arbetsmiljö som kännetecknas av en engagerad personal som inte är rädd för utmaningar. För en person som är engagerad, lojal, självgående och lösningsfokuserad finns stora möjligheter att utvecklas hos oss.

Krav är att du är utbildad elektriker och har B-körkort.

Vi ser att du är en självgående person som har erfarenhet av elektrikeryrket sen 4-6 år tillbaka. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet som industri eller entreprenadelektriker. Du är teknikintresserad, har ett resultatfokus och visar stort engagemang för arbetet. Du har erfarenhet av att läsa ritningar och kopplingsschema. Du är van att arbeta självständigt och att kunna ta egna initiativ. Resor med övernattning förekommer då vi har kunder på olika platser.  Du samarbetar och tar hjälp av andras kompetenser när det behövs. Du är ärlig och lojal. Du är noggrann, ordningsam, har en hög servicekänsla och ett lösningsfokus. Vi sätter alltid kunden främst.

Omfattning: Heltid

Start: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning

Hälsoförmåner.

 

Vid frågor, kontakta: Anders Andersson 0346-713 331

 

Ansökningar hanteras löpande

 

Vi ser framemot att arbeta med dig. Välkommen med din ansökan!

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.