Ekonomianalys

Senior redovisningskonsult

Järfälla

Välkommen att bli vår skickliga seniora redovisningskonsult

Är du en erfaren redovisningskonsult som tycker om att leda både dig själv och andra? Vill du ha stor möjlighet att påverka, utveckla medarbetare och vara med att driva vår byrå framåt? Då ska du läsa vidare!

Hos oss på EkonomiAnalys arbetar vi i en varm, personlig och utvecklande miljö där alla känner sig hemma. Hos oss finns det stor möjlighet att växa kunskapsmässigt och professionellt, samtidigt som du blir en del av en stark gemenskap och laganda.

Tjänsten

Tjänsten hos oss innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Som senior konsult har du eget kundansvar för ett antal kunder. Till dessa levererar du månadsbokslut, årsbokslut, deklarationer och löpande rådgivning och konsultation. Med dig på kunduppdraget har du en eller flera konsulter och tillsammans ser ni till att kunden får bästa möjliga resultat. Som senior konsult är det du som styr uppdraget och är ansvarig mot kund.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en serviceinriktad och driven person som är en stjärna på att ta egna initiativ och leda andra med din kunskap. Vi tror att du är naturligt strukturerad, lyhörd, ödmjuk och hjälpsam. Du drivs av att få vara med och påverka och utveckla andra – både kunder och medarbetare. Vi värdesätter att du är förtroendeingivande och kommunikativ.

Vidare vill vi att du:

  • Är självgående gällande årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
  • Kan hantera flera kunder självständigt.
  • Kan se förbättringspotential hos kunder och komma med konkreta förslag.
  • Kan coacha juniora medarbetare för ett effektivt arbete med kunden.

Om oss

EkonomiAnalys är en redovisningsbyrå som levererar redovisningstjänster till bolag som vill underlätta det ekonomiska arbetet inom verksamheten. Vi inriktar oss starkt på kvalitet och med kostnads- och tidseffektiv anpassning för att skapa rätt leverans i rätt tid och till rätt pris. Tillsammans är vi ungefär 20 medarbetare som arbetar för att skapa mervärde för våra kunder.

Hos oss finns det värme, personligheter och möjligheter att utvecklas. Vi tycker att det viktigt att medarbetare får utrymme att uttrycka idéer och åsikter – därför strävar vi ständigt efter att alltid hålla högt i tak för alla. Hos oss blir alla en del av en stark gemenskap där vi arbetar i team, stöttar upp när det behövs och delar med oss av kunskaper till varandra.

Tillsammans eftersträvar vi respekt, utveckling, laganda och engagemang – och att ha roligt ihop.

Ansökan

Ansök senast den 12 september 2019.

Har du frågor kring tjänsten? Kontakta Åsa Grönberg, asa.gronberg@ekonomianalys.se

Vi ser fram emot att höra om vem du är!

Jag är senior konsult och ansvarar för cirka 40 kunder. Därtill ansvarar jag även för tre ekonomiavdelningar. Jag är en person som gillar när det rör på sig och hos oss är det vi gör aldrig bara på rutin. Min tanke var först att jag bara skulle ”mellanlanda” här, men stämningen, kollegorna och möjligheten att kunna ha balans i livspusslet har helt enkelt fått mig att stanna mycket längre än tänkt..! Det är skön stämning, med mycket skratt och högt i tak. Behöver jag hjälp eller inspel finns det gott om kompetenta kollegor som ställer upp och chefer som verkligen lyssnar. Dessutom har vi utlandsresor vid tillfällen och härliga sommaravslutningar varje år. Oslagbar stämning!

Snabbansökan