Ekonomianalys

Senior Lönekonsult

Järfälla

Är du vår erfarna lönekonsult som vill vara en del av en växande avdelning?

Är du en erfaren lönekonsult som är sugen på att vara del i en växande löneavdelning på en ekonomibyrå? Sök då till oss! Vi söker nu en erfaren och nyfiken person som är en stjärna på att visa vägen framåt för vår nya avdelning.


Tjänsten

Våra lönetjänster är väldigt efterfrågade! Därför fortsätter vi att expandera vår löneavdelning och vi vill förstärka vårt team med en erfaren lönekonsult. I rollen innebär att hantera såväl befintliga som nya kunder i varierande storlek och i olika branscher. Tjänsten innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. I rollen arbetar du självständigt men tillhör samtidigt ett kundteam med gemensamt ansvar för kunden. Om du inte redan är auktoriserad lönekonsult idag, finns det goda möjligheter till vidareutveckling hos oss.

I tjänsten som erfaren lönekonsult kommer du att:

  • Jobba mot både små och stora kunder.
  • Inneha kundansvar med kundkontakt, rapportering och ansvar för leverans till kund.
  • Ge råd och stötta kunder inom löneområdet.

Dessutom kommer du att få vara med och utveckla vår växande löneavdelning.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en serviceinriktad och driven person som gillar att ta egna initiativ, är ansvarstagande och verkligen vill utvecklas. Du behöver vara strukturerad, lyhörd, ödmjuk och brinna för att hjälpa andra. Vi värdesätter dessutom att du är förtroendeingivande och kommunikativ som person.

Vidare vill vi att du:

  • Tidigare har jobbat med lön.
  • Är självständig gällande lönearbete.
  • Har arbetat med Flex (meriterande men inget krav)
  • Har arbetat på byrå (meriterande men inget krav)

Om oss

Vill du arbeta i en varm, personlig och utvecklande miljö där alla känner sig hemma? Då ska du söka jobb hos oss på EkonomiAnalys. Här finns en stor möjlighet att växa kunskapsmässigt och professionellt – samtidigt som du blir en del av en stark gemenskap och laganda.

Sedan årsskiftet 2020/2021 är EkonomiAnalys en del av Talenom Redovisning AB. Talenom grundades 1972 i Finland där bolaget är börsnoterat. Sedan 2019 är man även etablerad i Sverige med målet att hjälpa företagare i Sverige att utveckla sina verksamheter och bli ”lyckligare företagare”.

EkonomiAnalys är en ekonomibyrå som levererar löne,- och redovisningstjänster till bolag som vill underlätta det ekonomiska arbetet inom verksamheten. Många gånger är vi våra kunders löne,- och ekonomiavdelning! Vi inriktar oss starkt på kvalitet och med kostnads- och tidseffektiv anpassning för att skapa rätt leverans vid rätt tid och till rätt pris. Tillsammans är vi ungefär 25 medarbetare som arbetar för att skapa mervärde för våra kunder. Hos oss finns det värme, personligheter och möjligheter att utvecklas. Vi tycker att det viktigt att medarbetare får utrymme att uttrycka idéer och åsikter – därför strävar vi ständigt efter att alltid hålla högt i tak för alla. Tillsammans eftersträvar vi respekt, utveckling, laganda och engagemang – och att ha roligt ihop.

Jag har varit på byrån länge och sett hur avdelningen har byggts upp och nu fortsätter att växa vilket är väldigt roligt! Jag jobbade med redovisning när jag började på EkonomiAnalys, men ju mer lönekunder vi fick in gick jag mer och mer över till lönekunder. Nu är jag auktoriserad lönekonsult och gruppchef för avdelningen. Jag trivs jättebra och har utvecklats jättemycket.Vi brukar göra roliga aktiviteter tillsammans så som springa vårruset, arrangera AW, konferenser. Detta har dock varit på paus under pandemin så vi ser fram emot att kunna ta upp det igen när det är möjligt.Något jag uppskattar på EkonomiAnalys är friheten under ansvar, och att vi har flextid så jag kan träna på morgnar och på lunchen.

Ann Berggren, Auktoriserad Lönekonsult

Vi ser fram emot att höra från dig.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Åsa Grönberg, asa.gronberg@ekonomianalys.se

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.