Ekonomianalys

Redovisningskonsult

Järfälla

Bli vår nya redovisningskonsult med möjlighet till avancemang!

Är du en redovisningskonsult som tycker om självständighet och ansvarskänsla? Söker du en stor möjlighet att växa kunskapsmässigt och professionellt – samtidigt som du blir en del av en stark gemenskap och laganda? Läs då vidare!

Tjänsten

Tjänsten innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. I rollen arbetar du självständigt men tillhör samtidigt ett kundteam med gemensamt ansvar för kunden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av leverantör- och kundreskontra, löpande bokföring, fakturering, kontoavstämningar, månadsbokslut och rapportering till kund.

Det finns goda möjligheter till vidareutveckling för den som i framtiden vill bli auktoriserad redovisningskonsult.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en serviceinriktad och driven person som tycker om att ta egna initiativ och vill framåt. Samtidigt är du strukturerad, lyhörd, ödmjuk och hjälpsam. Du tycker om ett omväxlande och självständigt arbete med eget ansvar. Du bör också kunna hantera många uppdrag samtidigt. Du trivs med att ta eget ansvar för din planering och dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du är förtroendeingivande och kommunikativ.

Vidare vill vi att du ska:

  • Sköta löpande redovisning på egen hand för ett antal kunder.
  • Kunna göra månadsvisa avstämningar.
  • Ha självständig kontakt med kund i löpande frå

Om oss

EkonomiAnalys är en redovisningsbyrå som levererar redovisningstjänster till bolag som vill underlätta det ekonomiska arbetet inom verksamheten. Vi inriktar oss starkt på kvalitet och med kostnads- och tidseffektiv anpassning för att skapa rätt leverans i rätt tid och till rätt pris. Tillsammans är vi ungefär 20 medarbetare som arbetar för att skapa mervärde för våra kunder.

Hos oss finns det värme, personligheter och möjligheter att utvecklas. Vi tycker att det viktigt att medarbetare får utrymme att uttrycka idéer och åsikter – därför strävar vi ständigt efter att alltid hålla högt i tak för alla. Hos oss blir alla en del av en stark gemenskap där vi arbetar i team, stöttar upp när det behövs och delar med oss av kunskaper till varandra.

Tillsammans eftersträvar vi respekt, utveckling, laganda och engagemang – och att ha roligt ihop.

Ansökan

Ansök senast den 12 september 2019.

Har du frågor kring tjänsten? Kontakta Åsa Grönberg, asa.gronberg@ekonomianalys.se

Vi ser fram emot att höra om vem du är!

Jag tycker min roll på EkonomiAnalys är särskilt givande eftersom jag trivs med dynamiken på bolaget och att de ger mig mycket goda möjligheter att få ihop livspusslet. Som småbarnsförälder uppskattas saker som flextid lite extra, tillsammans med de fina möjligheterna at utvecklas internt. Rent yrkesmässigt arbetar vi för att alla ska vara sig själva och trivas i vår arbetsmiljö. Kvalitén på det vi gör håller en mycket hög nivå och är något vi lägger stor vikt vid. Det märks att vi kan det vi gör, inte minst på den fina kundnöjdheten vi har. Dessutom värdesätter vi att ha kul och göra aktiviteter ihop - allt från hälsosamma aktiviteter till överraskningsfikor till utlandsresor med hela bolaget.

Snabbansökan