Ekonomianalys

Lönekonsult

Järfälla

Är du vår erfarna lönekonsult som bygger en ny avdelning?

Är du en erfaren lönekonsult som är sugen på att vara med att upparbeta en ny löneenhet på en redovisningsbyrå? Sök då till oss! Vi söker nu en erfaren och nyfiken person som är en stjärna på att visa vägen framåt för vår nya avdelning.

Tjänsten

Vi bygger nu en ny löneenhet och vi kommer att förstärka vårt team med flera personer där du är en del av det första steget. Rollen i sig är flexibel och anpassas efter dig – viktigast för oss är att vi hittar rätt person som brinner för att utveckla detta tillsammans med oss! Tjänsten innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. I rollen arbetar du självständigt men tillhör samtidigt ett kundteam med gemensamt ansvar för kunden. Om du inte redan är auktoriserad lönekonsult idag, finns det goda möjligheter till vidareutveckling hos oss.

I tjänsten som erfaren lönekonsult kommer du att:

  • Jobba mot både små och stora kunder.
  • Inneha kundansvar med kundkontakt, rapportering och ansvar för leverans till kund.
  • Ge råd och stötta kunder inom löneområdet.

Dessutom kommer du att få driva och utveckla vår nya löneenhet. Under hösten implementerar vi ett nytt lönesystem – Flex. Du kommer att vara med och implementera detta på bästa sätt till våra kunder och anpassa systemet utifrån deras behov.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en serviceinriktad och driven person som gillar att ta egna initiativ, är ansvarstagande och verkligen vill framåt. Du behöver vara strukturerad, lyhörd, ödmjuk och brinna för att hjälpa andra. Vi värdesätter dessutom att du är förtroendeingivande och kommunikativ som person.

Vidare vill vi att du:

  • Tidigare har jobbat med lön.
  • Är självständig gällande lönearbete.
  • Har arbetat med Flex (meriterande men inget krav.)
  • Har arbetat på byrå (meriterande men inget krav.)

Om oss

Vill du arbeta i en varm, personlig och utvecklande miljö där alla känner sig hemma? Då ska du söka jobb hos oss på EkonomiAnalys. Här finns en stor möjlighet att växa kunskapsmässigt och professionellt – samtidigt som du blir en del av en stark gemenskap och laganda.

EkonomiAnalys är en redovisningsbyrå som levererar redovisningstjänster till bolag som vill underlätta det ekonomiska arbetet inom verksamheten. Vi inriktar oss starkt på kvalitet och med kostnads- och tidseffektiv anpassning för att skapa rätt leverans vid rätt tid och till rätt pris. Tillsammans är vi ungefär 20 medarbetare som arbetar för att skapa mervärde för våra kunder. Hos oss finns det värme, personligheter och möjligheter att utvecklas. Vi tycker att det viktigt att medarbetare får utrymme att uttrycka idéer och åsikter – därför strävar vi ständigt efter att alltid hålla högt i tak för alla. Tillsammans eftersträvar vi respekt, utveckling, laganda och engagemang – och att ha roligt ihop.

Jag är en senior lönekonsult med ansvar för den avdelning som håller på att byggas upp. Det är verkligen roligt att vara med från start! Möjligheten att få påverka är tydlig här och känns viktig för mig. Jag valde EkonomiAnalys för att det är familjevänligt och erbjuder flexibla arbetstider som verkligen underlättar att få ihop vardagen. Sen valde jag det inte minst för att företaget är i en expansiv fas, som ju känns extra spännande. Alla här besitter en hög kompetens och är väldigt öppna när man kommer in som ny. Dessutom har vi många event tillsammans, till exempel AWs, konferenser och till och med träningsaktiviteter! Det här är ett företag som verkligen värdesätter medarbetarna och jag rekommenderar det varmt.

Elin Mååg, Auktoriserad Lönekonsult

Vi ser fram emot att höra från dig.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Åsa Grönberg, asa.gronberg@ekonomianalys.se