Egons Entreprenad

Grävmaskinist eller Bandschaktarförare?

Vi söker dig!

Erfarna grävmaskinister och bandschaktarförare – se hit!

Vi är ett lagom stort entreprenadföretag som söker två nya kollegor. En grävmaskinist till larv- eller hjulmaskin, en bandschaktarförare till Cat D6. Värdesätter du också högklassig service, en omväxlande vardag, fantastiska kollegor och att vi har egen nybyggd verkstad? Då väntar din nästa utmaning hos oss.

Vi erbjuder rätt maskiner, duktiga medarbetare och en stor gemenskap. Tillsammans jobbar vi för att vara den bästa arbetsplatsen såväl för kunder som för medarbetare. Vi hittar gärna på saker med varandra för att hålla vår goda sammanhållning vid liv, därför arrangerar vi sommaraktiviteter tillsammans – och såklart har vi vårt årliga julbord!


Är du vår nya grävmaskinist?

Som grävmaskinist kommer du att jobba med larv- eller hjulmaskin. Rollen kräver att du har yrkesbevis för grävmaskin och minst B-körkort. För oss är det viktigt med både säkerhet och ansvar, och vi tror att du kommer att ta väl hand om maskinen och tar stort ansvar i ditt dagliga arbete. Men det viktigaste är att du har viljan och intresset av att utvecklas.

Så här beskriver en medarbetare hur det är att jobba hos oss:

”Det bästa med mitt jobb är att jag får arbeta självständigt, sköta kundkontakter och vara företagets ansikte utåt!”

Vi tror att du har flerårig erfarenhet av att jobba med maskiner med en storlek på över 10 ton. Du är en teamplayer som tycker om att utvecklas, och du är en flexibel person som är van vid att självständigt planera ditt dagliga arbete. Vi hoppas även att du är bekväm med att arbeta med GPS och maskinstyrning.

 

Är du vår nya bandschaktarförare?
Vi söker även en flexibel bandschaktarförare till en Cat D6. Du kan vara erfaren bandschaktarförare eller ha tidigare erfarenhet av grävmaskinsarbete. Tycker du att det låter som ett spännande jobb men saknar yrkesbevis som bandschaktare? Ingen fara. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt tidigare erfarenheter, och till rätt person erbjuder vi en vidareutbildning där du efter genomförd utbildning får ett yrkesbevis som bandschaktare. En ganska bra deal, eller hur?

En av våra medarbetare beskriver varför han trivs så bra hos oss:

”Förutom att vi har en bra maskinpark med rätt utrustning så uppskattar jag sammanhållningen på jobbet. Vi har en nybyggd padelhall inom nära räckhåll och vi försöker att träffas utanför jobbet ett par gånger om året.”

Vi tror och hoppas att du har flerårig erfarenhet som förare, du är en god teamplayer, du är flexibel och van vid att själv planera din arbetsdag. Vi tror även att du är bekväm med att arbeta med GPS och maskinstyrning.

Kom och jobba på världens bästa företag!