Utleveransansvarig

Vi behöver förstärkning! Är det dig vi letar efter?

Älskar du ordning och reda? Vill du jobba på en arbetsplats med stark laganda och utvecklande arbetsuppgifter? Då kan vi vara arbetsplatsen för dig! Vi söker dig som vill ta ansvaret för våra utleveranser. Välkommen till Effektiv Betong.

Om tjänsten

Om du vill ha ett jobb där du arbetar med frihet under ansvar kommer den här tjänsten passa dig som handen i handsken. Du kommer nämligen planera din egen arbetsdag, något som också kräver att du har en god planeringsförmåga och är strukturerad i dina arbetsuppgifter. Vidare innebär tjänsten att du ansvarar för uttransport av betongelement i vår fabrik som är belägen i Ucklum. På anläggningen kommer du även se till att ut- och inlastning av element sköts på rätt sätt i samband med leveranser. Det handlar i synnerhet om balkonger och väggelement.

Vi är måna om att ha en ordentlig och städad arbetsplats, som vi hoppas att du också värderar högt i din roll. Det nämligen av högsta vikt att gården är väl omhändertagen för mottagningar, lossningar och hantering av gods.

Om dig

Vi vill veta mer om dig! Vad vi hoppas är att du är en plikttrogen och flexibel person som tycker om att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Att du är engagerad och vill göra ett gott arbete. Därtill har du skrapat ihop erfarenhet från att köra kran – helst lastbil-, mobil eller tornkran, men liknande erfarenheter är också av värde. Du behöver ha kännedom av hjullastare och terminaltruck för att ta dig an rollen som utleveransansvarig. Sedan är det meriterande om du besitter grundläggande kunskaper inom daglig skötsel av arbetsmaskiner.

Har du sedan tidigare haft en ansvarstagande arbetsposition där du planerat och koordinerat ser vi det som ett stort plus, dock är det inget krav för tjänsten. Det viktigaste för oss är att du har viljan att utvecklas och arbetsmoralen att göra ett bra jobb. Vi är ett härligt gäng som jobbar tätt intill varandra för att uppnå den bästa kvalitén i vårt dagliga arbete. Nu hoppas vi på att du vill bli en del av oss!

Om oss

Effektiv betong är betongelementfabrik belägen utanför Stenungsund (Ucklum). I dagsläget 10 anställda och växande. Efterfrågan på betongelement på marknaden är stor och en utleveransansvarig är en nyckelroll att fylla i vår expansion. Eftersom vi är ett mindre företag har man stor inverkan på sin arbetssituation och en god sammanhållning i arbetslaget.

Hur är det att jobba hos oss?

Våra medarbetare är viktiga för oss! Därför har vi bett några i teamet att berätta om hur det är att jobba hos oss.

”Vi har en härlig sammanhållning i gruppen, alla hjälps åt och vi har alltid roligt tillsammans. Det är ett jobb där du i slutet av dagen känner att du gjort nytta, en känsla som motiverar mig till att göra ett bra jobb. Dessutom kan jag också se produkter som vi gjort runt om i landet, väldigt roligt!” Martin, Betongarbetare.

”Ett frigående jobb där ingen dag är den andra lik. För att göra dagarna ännu bättre brukar vi äta både frukost och lunch tillsammans, gå på AW:s och umgås. Sådana små saker som faktiskt gör skillnad och stärker gruppdynamiken!” Lars Andersson, Armerare.

”Vår arbetsbransch är i ständig utveckling, så vi antar nya utmaningar varje dag. Med det sagt är kvalitén det absolut viktigaste i vår process.” Denny Carlsson, Förman.

Är du intresserad av jobbet?

Varmt välkommen att skicka in din ansökan snabbt och smidigt i formuläret nedan.