Effektiv Betong söker

Betongarbetare

Är du en stark och smart person som är redo för ett stenhårt jobb?

Effektiv Betong söker nu en likasinnad betongarbetare som vill arbeta med både kropp och knopp! Du behöver inte vara ett betongproffs från början, så länge du har rätt vilja, god fysik och är duktig på siffror så löser sig det mesta.


 

Om tjänsten
I rollen som betongarbetare kommer du att jobba med formsättning, armering, gjutning och betongbearbetning. Vi är ett litet, men sammansvetsat arbetslag, som hjälps åt när det behövs. För att trivas i rollen så hoppas vi att du gillar att jobba fysiskt. Du behöver inte vara världens starkaste person, men vi tror att du är frisk och kry – och gillar att arbeta med kroppen.

 

Så här säger några medarbetare om hur det är att jobba hos oss

”Det här är ett jobb där du i slutet av dagen känner att du gjort nytta. Du kan se produkter som du skapat runt om i landet. Det är också härligt att man får använda både kropp och hjärna”

”Vi jobbar för att bli mer effektiva och höja kvaliteten. Vi har en bra sammanhållning eftersom företaget är ganska litet”

 

Om dig
Du är en utpräglad teamplayer med fingertoppskänsla. Du är plikttrogen och engagerad i det vi skapar tillsammans. Vi tror att du är en person som jobbar lika bra med dina kollegor i fabriken, såväl som i fikarummet. Vi är måna om att alla ska känna sig välkomna och ödmjukhet är A och O för att alla ska trivas.

Inga förkunskaper inom betongarbete krävs, men det är självklart en bonus om du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. För rätt person finns det stor möjlighet till utbildning av traverskort, truck- och/eller hjullastarkort. Du är i god fysisk form och kan med lätthet hantera både siffror och läsa ritningar.

 

Om oss
Effektiv Betong har tillverkat prefabricerade betongelement sedan början av 2015.  Tillverkningen sker i en nybyggd fabrik belägen i Ucklum, Stenungsunds kommun. När vi byggde vår fabrik tänkte vi på vår gemensamma miljö. Därför har vi sett till att det kommer in mycket dagsljus vid tillverkningen, vi drar nytta av värmen som de gjutna betongelementen avger. I fabriken gjuter vi betongelementen som ett industriellt hantverk för levereras till kunder Sverige.

Är du intresserad av jobbet?

Varmt välkommen att skicka in din ansökan snabbt och smidigt i formuläret nedan.