Säljare/Distriktschef

Östra distriktet

Säljare/Distriktschef – Östra distriktet

Välkommen till Duro Sweden AB, vi ser fram emot att få börja jobba just med DIG!

Vi söker nu en affärsorienterad, fokuserad Distriktschef till vårt Östra distrikt som med mycket energi och driv kan skapa lönsamhet och tillväxt inom ansvarsområdet.

Duro Sweden AB är en marknadsledande svensk tillverkare av tapeter med lång historik, hög kvalitet och stort och viktigt miljötänk.

Som distriktsansvarig säljare ansvarar du för företagets fortsatta utveckling av försäljning på vårt östra distrikt. Området omfattar i huvudsak Stockholms, Södermanlands och Östergötlands län samt Gotland. Inom vårt branschområde utgörs våra kunder främst av färgfackhandel, byggvaruhus och grossister.

Den person vi söker har:

  • Erfarenhet av försäljning till återförsäljare eller andra företagskunder med dokumenterat goda säljresultat.
  • Målmedveten och resultatinriktad
  • Strukturerad och har god planeringsförmåga
  • Är initiativrik, självgående men samtidigt en teamspelare
  • God ekonomisk och analytisk förmåga

Som person är du öppen, social och kommunikativ. Själv stimuleras du av framgång och möjligheten att utveckla försäljning. Som kvalificerad säljare förstår du också sambandet mellan säljresultatet och hög aktivitet, entusiasm och goda kundrelationer. Då förstår du också betydelsen av god kontakt med såväl chefer och beslutsfattare som med säljarna hos kunden.

Resor i tjänsten är en naturlig del i din vardag.

Lämplig bostadsort är Stockholm med omnejd.

Om oss

Duro Tapet är för många ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, Svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i uppskattade produkter och en stabil ekonomi för företaget. Duro har fabrik och huvudkontor i Gävle.


Intresserad?

Välkommen med din ansökan, dock senast 27 februari.

Vid eventuella frågor kontakta oss på 026-65 65 00

Click or drag a file to this area to upload.