Försäljningschef

Gävle

För att fullfölja våra ambitioner söker vi nu en utvecklingsdriven affärsman/kvinna som försäljningschef med kapacitet och vilja att spela en nyckelroll i Duros fortsatta utveckling. Har du ett högt affärsfokus och förmåga att skapa förtroende genom ett aktivt och inspirerande ledarskap och genom ett eget nyckelkundarbete? Då vill vi gärna höra av dig!


Dina arbetsuppgifter

Som försäljningschef leder och inspirerar du företagets säljkår, kundservice och fabriksbutik i nära samarbete med marknadsgruppen. Du är i din ledarroll också medveten om betydelse av ett aktivt kundfokus och ett närvarande, stimulerande och inspirerande ledarskap.

Som försäljningschef kommer du själv att ansvara för centrala kedje- och varuhuskontakter och andra nyckelkunder.

Försäljningschefen ingår i företagets ledningsgrupp och marknadsgrupp. Du bor eller kommer troligen att bo i Gävle med omnejd.

Din bakgrund

Du har troligen tidigare erfarenhet av försäljning/ledning vid försäljning över återförsäljare, kvalificerad ledning av försäljning till industrikunder är en annan kvalificerad affärsbakgrund.

En adekvat utbildningsbakgrund med goda engelska språkkunskaper utgör vidare en förutsättning.

Men viktigast av allt är att du besitter en flerårig erfarenhet av försäljning och försäljningsledning med mycket goda resultat. Därtill lägger vi stor vikt vid att du besitter driv och är prestigelös, positiv och situationsanpassad med god förmåga att bygga långsiktiga relationer.

Om oss

Duro står inför en spännande satsning för en utveckling av försäljningen av etablerade varumärken i och utanför Sverige. Genom de webb-verktyg som vi har utvecklat och genom vår säljkår och digitala marknadsenhet har förutsättningarna skapats för nya marknadsframgångar. Utgångspunkten för detta är en aktiv försäljning över grossister, byggvaruhus, färgbutiker och genom vår webb-kommunikation. Det sker med ett välrenommerat sortiment av tapeter och annan väggbeklädnad.

Som kunglig hovleverantör har Duro bedrivit en effektiv tillverkning av uppskattade designprodukter i en fullskalig industri- och kontorsanläggning i Gävle sedan 1930.

Med detta som bas har affärsmässiga framgångar och en stabil ekonomi skapats. Det har skett utifrån en omtanke om kunden, vår miljö, svensk design och våra anställda.

 

Intresserad? Då ser vi fram emot din ansökan!