Chef – Digital marknadsföring

Gävle

I en ambition att utveckla vår digitala kommunikation och marknadsföring söker vi en ansvarig chef till vår marknadsgrupp. Det görs i en planerad satsning att förbättra säljstöd och försäljning.


Om företaget

Företaget Duro Tapet startade fabriken för tillverkning av tapeter 1930 och har för många blivit ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i affärsmässiga framgångar och en stabil ekonomi. Duro har cirka 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle. Lämplig bostadsort är Gävle med omnejd.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som chef för vår digitala marknadsföring kommer du att utföra och ansvara för vårt digitala säljstöd och den bild Duro vill förmedla till återförsäljare och slutkunder. Det sker främst genom utveckling av vår digitala kommunikation, hemsida och sociala mediakontakter med mera. Dina arbetsuppgifter är med detta kreativt och brett.

Som chef för vår digitala marknadsföring har du också ett huvudansvar för centrala kontakter med marknadsansvariga hos färghandelskedjor, byggvaruhus och andra återförsäljargrupper. Rollen förutsätter också ett nära samarbete med vår säljorganisation.

Med detta arbetar du både med strategi, planering, eget utförande och kundkontakter. I rollen ingår ett personalansvar och deltagande i företagets försäljnings- och marknadsgrupp.

Vi kan med detta erbjuda dig ett spännande arbete med ett klassiskt och etablerat varumärke. Du får också en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av vår digitala marknadsföring och försäljning.

Din bakgrund

Din roll som chef för vår digitala marknadsföring förutsätter tidigare arbetserfarenhet av digital marknadsföring/webb. Med hänsyn till fortsatta utvecklingsplaner ser vi gärna att du har internationell erfarenhet och erfarenhet av webb-handel. Du besitter vidare en kvalificerad eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring/webb.

Sammantaget innebär detta goda kunskaper vid användning av Adobe-verktygen och WordPress med mera. Du är dessutom en god stilist med mycket goda kunskaper även i engelska och har en förståelse och kunskap om de digitala marknadsföringsmöjligheter som finns.

Om dig

Viktigt är att du har en utåtriktad personlighet, en passion för digital kommunikation och en god förståelse för vad som genererar försäljning. Det förutsätter en hög social kompetens för en framgångsrik utveckling av vår marknadsföring i externa och interna kanaler.

Sist men inte minst

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete med ett etablerat varumärke och en personlig utveckling och feedback.

Intresserad?

Skicka då gärna din ansökan med meritförteckning så snart som möjligt! Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 026-65 65 00.

Urval och intervjuer kommer att göras fortlöpande.

Click or drag a file to this area to upload.