Marknadsföringschef

Gävle

Duro Sweden AB

Duro Sweden AB startade tapetfabriken 1930. För många är Duro idag ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i affärsmässiga framgångar och en stabil ekonomi. Duro har cirka 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle.


 

Dina arbetsuppgifter

I en ambition att utveckla vår digitala kommunikation och marknadsföring, även utanför Sverige, söker vi en ansvarig till vår marknadsföringsgrupp. Det görs i en planerad satsning för att utveckla vårt säljstöd och försäljning.

I din roll som ansvarig för vår marknadsföring kommer du i hög utsträckning själv att arbeta med framtagning av marknadsföringsmaterial och den bild Duro vill förmedla till återförsäljare och slutkunder. Det sker främst genom utveckling av vår kommunikation, hemsida och sociala mediakontakter. Som ansvarig marknadsförare planerar och genomför du själv också aktiviteter i kontakt med färgfackhandelskedjor och marknadsansvariga på byggvaruhuskedjor. Vidare ansvarar du för tryck och kollektionsmaterial som broschyrer och exponeringsställ. Dina arbetsuppgifter är med detta kreativa och breda. Rollen förutsätter också ett nära samarbete med våra kundkontakter, säljorganisation och affärsutveckling. Vi kan med detta erbjuda dig ett spännande arbete med ett klassiskt och etablerat varumärke.

 

Din bakgrund

Du har en utbildning inom digital marknadsföring och kommunikation på högskolenivå eller en motsvarande arbetserfarenhet av digital marknadsföring, webbhandel och tryckmaterial. Sammantaget innebär detta mycket goda kunskaper vid användning av Adobe-verktygen, WordPress eller andra webbplattformar, Office 365, med mera. Du är dessutom en god stilist med mycket goda kunskaper i engelska och har en kunskap om de digitala marknadsföringsmöjligheter som finns.

Vi förmodar att du har en kommunikativ personlighet, en passion för digital kommunikation och en god förståelse för vad som genererar försäljning. För att lyckas och trivas i rollen är du en strukturerad och prestigelös person som trivs med egna arbetsuppgifter och med kontakter. Du är bra på att organisera ditt arbete, har erfarenhet av projektledning och har ett passionerat förhållande till marknadsföring.

 

Om anställningen

Befattningen är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse och din arbetsplats ligger i Gävle, i direkt anslutning till tapetfabriken.

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan med meritförteckning så snart som möjligt.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Marie Malm på telefonnummer +46 (0)26-65 65 06.

Urval och intervjuer kommer snarast att påbörjas. Sista ansökningsdag är 31 januari 2021.

Välkommen! 

Click or drag a file to this area to upload.