Chef Affärsutveckling

Gävle

Vi söker en chef inom affärsutveckling

Om oss

Duro står inför en spännande utveckling. Genom nya webb-verktyg och marknadssatsningar har förutsättningar skapats för nya marknadsframgångar. Utgångspunkten för detta är också en aktiv försäljning över grossister, färgbutiker, byggvaruhus och digitala kanaler. Det sker med ett välrenommerat sortiment av tapeter och annan väggbeklädnad.

Som Kunglig hovleverantör bedriver Duro en effektiv svensk tillverkning och utveckling av svensk design. Det görs utifrån kundens kvalitetsbehov, långtgående miljöhänsyn och en omtanke om våra anställda. Med detta som bas har en stabil ekonomi för den fortsatta utvecklingen skapats.

I en ambition att utveckla vår försäljning i Sverige och utomlands nyanställer vi en driven affärsman/kvinna som chef för vår affärsutveckling. Huvudkontor och tillverkningen finns i Gävle. Därför är lämplig bostadsort Gävle med omnejd.

 

Dina arbetsuppgifter

Som chef för företagets affärsutveckling ansvarar du för utbyggnaden av vår kundbas. Det sker genom etablering av nya kundgrupper och genom en fördjupning av samarbetet med befintliga kundgrupper och affärskedjor i Sverige och utomlands. Det bedrivs som egna affärsprojekt eller i samarbete med marknadsföringsansvarig och ansvarig för den svenska försäljningsorganisationen.

En del av vår affärsutveckling förväntas ske genom vår digitala plattform med stöd av vår marknadsenhet.

I rollen som Chef Affärsutveckling rapporterar du till VD och ingår i Duros ledningsgrupp och marknadsgrupp.

 

Din bakgrund

Du har tidigare framgångsrik erfarenhet av kvalificerad affärsutveckling och försäljning med organisationsansvar.

Det är vidare önskvärt med kunskap om drift och effekterna av ett välfungerande webb- och marknadsföringsstöd som ansvarig för en affärsorganisation.

Du besitter vidare adekvat utbildning med mycket goda språkkunskaper i engelska. Språkkunskaper i finska eller tyska utgör en merit.

 

Om dig

Det är viktigt att du besitter en hög social kompetens och en utåtriktad personlighet. Du är dessutom resultatorienterad, övertygande och upplever en affärsmiljö stimulerande.

Önskvärt är också att du besitter en kunskap och intresse för digital kommunikation.

 

Sist men inte minst

Hos oss kan du erbjudas ett etablerat varumärke och en möjlighet till personlig feedback.


Låter detta intressant? Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningar, urval och kallelse kommer att hanteras fortlöpande.

För mer information är du välkommen att kontakta oss på tel. 026-65 65 00.

Click or drag a file to this area to upload.