Dolkarnas Entreprenad

Grävmaskinist

Sparreholm

Är du en person som går för egen maskin och som uppskattar korta beslutsvägar? Lockas du av tanken att arbeta med frihet under ansvar med nära kontakt med din ledare, och har du dessutom lång erfarenhet som grävmaskinist? Perfekt! Då är det dig vi söker – en erfaren grävmaskinist till vår verksamhet.

 

Om tjänsten 

Som grävmaskinist hos oss erbjuds du ett roligt, fartfyllt och varierande arbete i ett sammansvetsat arbetslag. I din roll ansvarar du i första hand för att köra verksamhetens band- och hjulgrävare, men du är också den flexibla hjälten som kan rycka in och hjälpa till i arbetet utanför maskinen när det behövs. Dina dagar spenderar du med varierande arbetsuppgifter – alltid med fokus på att ansvara över maskinerna samt utföra snygga och välgjorda jobb mot våra slutkunder.

Vår verksamhet utgår från Sparreholm i Flens kommun och vi arbetar främst i Flen och närliggande kommuner såsom Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och Gnesta. Hos oss arbetar du i ett mindre företag med familjär stämning, med fokus på både nöjda kunder och medarbetare.

 

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för maskiner och som har tidigare erfarenhet som grävmaskinist. Du är en arbetsvillig, positiv och självständig person som alltid gör ditt bästa på jobbet. För att trivas i rollen tror vi att du är en person som är ansvarstagande, noggrann och som med lätthet tar dig an utmaningar! Du kommer ingå i ett mindre företag där du spelar en central roll för verksamheten och där vi värdesätter dina idéer och din kunskap. Därför tror vi att du som person, precis som oss, trivs med att både arbeta självständigt men också är en sann lagspelare som med glädje ställer upp och hjälper dina kollegor i arbetslaget när det behövs.

 

Du har med fördel god kunskap om maskiner samt vana att arbeta med GPS. Avslutad grävmaskinistutbildning med utfärdat yrkesbevis och utbildningsintyg är meriterande men inte ett krav för tjänsten. Vi värdesätter din erfarenhet och att du är rätt person för rollen!

 

Om oss

Dolkarnas Entreprenad AB är en markarbetesentreprenad som har funnits sedan 1992. Vi utför arbeten året runt med egna transporter samt försäljning av jord, grus och sand. Under vintertid utför vi arbeten såsom snöröjning, sandning och saltning. Vi har en bred maskinpark med miljöanpassade och förberedda maskiner för grävsystem med positionering och vi använder främst miljövänliga alternativ vid service och underhåll.

Vi är en entreprenad som strävar efter att alltid ha kunden i fokus. Vi tror på att en nöjd kund är en bra kund, och likaså tror vi om våra medarbetare. Gemenskap och delaktighet genomsyrar vårt företag, och vi tror att vägen till framgång är att samtliga medarbetares kunskap tillvaratas på arbetet – och framförallt att vi trivs och har roligt tillsammans!

 

Vill du bli en del av oss? Tveka inte, skicka in en ansökan redan idag!

Click or drag a file to this area to upload.