Reservdelsansvarig

Reservdelsansvarig med full koll på sälj? Vi måste snacka.

Kugghjulen snurrar snabbt hos Delvator i Härnösand och vi söker nya spelare till vårt oslagbara dreamteam. Högst upp önskelistan står en reservdelsansvarig med lika väloljad förmåga för sälj som struktur.


Kort om tjänsten

Som reservdelsansvarig har du det ärorika uppdraget att hålla koll på hanteringen av reservdelar för våra verkstäder samt direktförsäljning mot kund både via telefon och över disk. Du kommer även att arbeta med order och fakturahantering, inköp från svenska och utländska leverantörer samt inleveranser av inköp.

Vad säger kollegorna om oss?

”Vi är ett litet team som jobbar nära varandra vilket skapar en härligt familjär känsla. Man känner av att det finns stora möjligheter att utvecklas här.” 

”Vi äter alltid frukost tillsammans och kör AW när vi får feeling!” 

 

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på Delvator

  • Kollektivavtal
  • Personalaktiviteter ett par gånger om året
  • Friskvårdsbidrag
  • Vi är i en expansiv fas med många möjligheter

Vem är då vår nya superstjärna?

Först och främst behöver du ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att briljera i rollen tänker vi oss även att du är sälj- och serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Du har ett stort eget driv och en härlig personlighet som bidrar till den prestigelösa stämning som redan finns hos oss. Du kommunicerar också obehindrat på svenska och engelska.

 

Om Delvator

Delvator är generalagent för Hitachis anläggningsmaskiner på den svenska marknaden. Vi har en framskjuten marknadsposition i Sverige, främst tack vare maskinernas höga kvalitet och vår kundorienterade organisation. Huvudkontoret ligger i Eslöv, med filial placerad i Stockholm och Härnösand. Därtill kommer 10 säljställen och 21 serviceverkstäder utspridda över hela landet, vilket gör att vi alltid är nära våra kunder och på så sätt kan ge bästa möjliga service.

Intresserad? Ansök snabbt och enkelt här!