Delvator

Mekaniker

Arlanda Stad, Stockholm

Är du en erfaren mekaniker som söker en ny utmaning?

 

Vi på Delvator söker en mekaniker till vår anläggning i Arlanda Stad. Har du jobbat som mekaniker inom entreprenad, lantbruk, fordons- eller verkstadsföretag tidigare? Är du dessutom serviceinriktad, noggrann och tekniskt kunnig? Då är det kanske dig vi letar efter!  

 

Vilka vi är och vad vi gör

Delvator är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner – alla av märket Hitachi.

Vårt huvudkontor ligger i Eslöv och vi har filialer i Härnösand och Stockholm. Vårt rikstäckande nät av sälj- och servicebolag finns över hela Sverige.

Vi på Delvator sätter alltid våra kunder främst. Vi hjälps åt och jobbar tillsammans – på så vis skapar vi bättre resultat, vi utvecklas mer och framför allt så har vi roligare på jobbet: vi uppskattar riktig arbetsglädje!

 

Din nästa utmaning

Som mekaniker hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att utrusta nya maskiner för den svenska marknaden. Som mekaniker blir du en del i vårt verkstadsteam med ett omväxlande arbete i en utvecklande miljö.

Maskinerna som levereras till den svenska marknaden har generellt en hög utrustningsspecifikation. Våra kunders krav och skicklighet medför en hög individuell kundanpassning.

 

Om dig och dina egenskaper

För att trivas som mekaniker hos oss har du en god teknisk kunskap. Som person är du strukturerad och noggrann med ett stort eget driv. Då du kommer arbeta mot kund är det dessutom viktigt att du är serviceinriktad.

Som mekaniker bör du ha kunskap inom hydraulik, el och ha viss svetskunskap, du bör också ha god datavana. För att säkerställa att vi följer myndigheternas regler och krav, och garantera våra kunders förväntningar utbildar vi kontinuerligt våra mekaniker med praktisk kunskap. Som ett led i utbildningen har vi även ständigt utbyte med Hitachi och vår egen landsomspännande serviceorganisation.

 

Vi hoppas att du har:

  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Minst B-körkort
  • En teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

 

Så här beskriver några medarbetare om hur det är att jobba på Delvator:

”Delvator är ett företag som ligger i framkant tekniskt med innovativa produkter och lösningar. Vi är ett litet team som jobbar nära varandra och mycket möjlighet för utveckling.”

Vi försöker ha minst 2 personalaktiviteter per år men även lite AW när det passar, dessutom äter vi alltid frukost tillsammans.”

”Här finns goda utmaningar att skapa något stort. Vi är ett ganska litet företag men med en familjär känsla.”

 

Om anställningen:

  • Anställning: Heltid
  • Placering: Arlanda Stad

 

Ansökan

Är du vår nya mekaniker? Skicka din ansökan med cv och personligt brev redan i dag genom att fylla i formuläret nedan.

Vill du veta mer om tjänsten? Slå en signal till Thomas för mer info på: 0413 692 11.

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.
Kan kompletteras vid senare tillfälle.