Delvator

Maskinsäljare

Norra Stockholm

Vill du sälja marknadens bästa entreprenadmaskiner?

Söker du efter en roll där du både får utmanas och skapa flexibilitet i din arbetsvardag? Är du kanske också en social person som ser ett värde i varje skapad relation samt har ett intresse för teknik och maskiner? Då tror vi att du är rätt för oss.

Kanske kommer du bli förvånad när du upptäcker vilket engagemang vi har för entreprenadmaskiner. Med ett brinnande intresse för maskiner och äkta arbetsglädje har vi engagerade och kompetenta medarbetare som du kommer att få jobba tillsammans med. Nu får du chansen att arbeta med försäljning med målet att öka kunders lönsamhet. Och med hjälp av ett världsledande maskinprogram kombinerat med vår effektiva och pålitliga organisation kan vi göra just det! Vill du med vara med? Välkommen att ansöka!

 

Om tjänsten

I tjänsten som säljare hos oss hoppas vi att du kommer att ha roligt på jobbet! Du kommer att möta både stora och små projekt där du varje dag ser till att kundkontakten går lätt och smidigt. Du åker på kundmöten och representerar pålitliga premiumprodukter. Du jobbar målinriktat och relationsfokuserat med en hög tillgänglighet. Du arbetar självstyrande varje dag utifrån ditt distrikt som kommer att vara norra Stockholm. Samarbetet med vår verkstad i Arlandastad är avgörande där ni tillsammans arbetar för att leverera premiumprodukter enligt kunds förväntningar.

Eftersom du har möjlighet att styra dina dagar har du också möjlighet att påverka din lön, vilket är en stor fördel för den som drivs av att utmana sin prestation. Vidare har vi på Delvator ett stort fokus på att må bra på jobbet. Att hitta en balans mellan jobb och privatliv är också viktigt, tycker vi.

Som säljare är du också en del av ett team där alla jobbar för att nå ett mål: att leverera service i toppklass! Vi säljer inte bara marknadens bästa maskiner, utan en helhetsupplevelse och ett koncept. Det innebär ett stort ansvar, men du kommer inte vara ensam. Vi stöttar varandra. Vi är även i ett expansivt skede, vilket kommer att medföra många spännande förändringar framöver.

Delvator erbjuder, utöver det, bra finansiella villkor där du var dag har möjlighet att påverka din lön med hjälp av provision, men med en trygg och konkurrenskraftig grundlön. Du har även tillgång till tjänstebil.

 

Vi söker dig som…

..möter bekanta ansikten runt varje hörn eftersom du älskar att både underhålla och inleda relationer. Du vill vara en i teamet, men också en vän. Det händer att du upplever att andra uppslukas av ditt säljande engagemang och du är personen som alltid jobbar för att nå nästa mål. Vi hoppas att nästa gång du gör det, får vi fira det med dig!

 

Då våra medarbetare och deras kompetens är vår främsta styrka har vi två önskemål från dig:

  • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande.
  • Dokumenterad flerårig framgångsrik erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna från maskin- och/eller byggbranschen.

För att du ska trivas i tjänsten tror vi också att du har ett intresse för maskiner och teknik.

 

Om oss

Delvator AB är auktoriserad återförsäljare för Hitachi Grävmaskiner i Sverige. Produktsortimentet är först och främst bandgrävare, hjulgrävare, mingrävare, hjullastare, och andra specialmaskiner. I Eslöv sitter administrativ avdelning, största delen av eftermarknadsavdelning och här finns också en av Delvators egna verkstäder. Delvator har filialer vid Arlandastad och i Härnösand, med Delvators egna verkstäder, och även eftermarknads personal. Runt om i Sverige finns ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag.

Vi erbjuder en helhetsupplevelse. Både den senaste tekniken, driftssäkerhet, effektivitet, optimal bränsleförbrukning, snabb och pålitlig service– allt detta har stor betydelse för kundens verksamhet.

I min roll som säljare får jag dagligen skapa och underhålla kundrelationer samt bearbeta försäljning av våra spännande premiumprodukter. Jag planerar mina dagar själv och har tillsammans med säljteamet väldigt roligt varje dag, då vi jobbar mot samma gemensamma mål och levererar service i toppklass. Tillsammans åker vi också på säljmöten på olika orter, fabriksresor till Amsterdam och njuter av årliga julfester.Är du en tävlingsmänniska och vill vara med på den resa vi kommer att göra? Här får du trevliga kollegor, jobba med spännande produkter och få flexibilitet i dina arbetsdagar – och påverka din egen lön.

Erik, säljare

Vill du bli en del av vårt vinnande team? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.