Inköp/orderkoordinator

Inköp/orderkoordinator som lever och andas service?

Vi växer så det knakar och söker därför en efterlängtad och sällsynt strukturerad medarbetare, redo att briljera med sin organisationsförmåga.


Kort om tjänsten

Som en del av vår inköp/ordergrupp ser du till att planera så att rätt material är på rätt plats i rätt tid. Du kommer att arbeta med order- och fakturahantering, inköp från svenska och utländska leverantörer samt inleveranser av inköp. Låter det spännande? Välkommen till våra trevliga lokaler i Eslöv!

 

 

Vad säger kollegorna?

”Vi är ett litet team som jobbar nära varandra vilket skapar en härligt familjär känsla. Man känner av att det finns stora möjligheter att utvecklas här.” 

”Vi äter alltid frukost tillsammans och kör AW när vi får feeling!” 

 

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på Delvator

  • Kollektivavtal
  • Personalaktiviteter ett par gånger om året
  • Friskvårdsbidrag
  • Vi är i en expansiv fas med många möjligheter

Vem är då vår nya superstjärna?

Först och främst behöver du ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För att blomstra i rollen tänker vi oss även att du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Du har ett stort eget driv och en härlig personlighet som bidrar till den prestigelösa stämning som redan finns hos oss. Du kommunicerar också obehindrat på svenska och engelska.

P.S. Vi vill gärna ha fler kvinnor i teamet!

Om Delvator

Delvator är generalagent för Hitachis anläggningsmaskiner på den svenska marknaden. Vi har en framskjuten marknadsposition i Sverige, främst tack vare maskinernas höga kvalitet och vår kundorienterade organisation. Huvudkontoret ligger i Eslöv, med filial placerad i Stockholm och Härnösand. Därtill kommer 10 säljställen och 21 serviceverkstäder utspridda över hela landet, vilket gör att vi alltid är nära våra kunder och på så sätt kan ge bästa möjliga service.

INTRESSERAD? ANSÖK SNABBT OCH ENKELT HÄR!