Danish Crown

Säsongsarbetare inför sommaren

Jönköping

Vi söker säsongsarbetare inför sommaren 2022!

I lokalerna hos oss på Danish Crown Foods en bit utanför Jönköping hittar du team som drivs av kvalité, samarbete och att förse invånarna i hela vårt avlånga land med dagens alla mål mat, från frukost till middag. Tillsammans strävar vi efter att ständigt göra bättre så att alla kan njuta av smakrik mat av hög kvalité.

Är du intresserad av att komma och arbeta hos oss? Vill du prova på möjligheten att arbeta ihop med härliga kollegor i en trivsam miljö? Vi söker dig som lockas av nya spännande utmaningar och tanken på ett varierande sommarjobb som ger dig nya erfarenheter.

Vi på Danish Crown bedriver produktion samtliga veckodagar där du antingen arbetar vardagar, måndag till torsdag eller helg, fredag-söndag.

Hos oss kommer du att få arbeta med köttförädling och paketering av köttdetaljer. Vi söker både linjeoperatörer samt truckförare över sommaren, och till rätt kandidat erbjuds förlängning!

 

Vem söker vi?

Vi söker en driven person med känsla för detaljer. Vidare tror vi att du är en person som trivs allra bäst i ett fartfyllt tempo där vi tillsammans tar oss fram som ett lag. Samarbetet är en naturlig del i arbetet hos oss. Har du ett teknikintresse tror vi verkligen att detta kan passa dig. Vi har ej krav på körkort hos oss men truckkort är meriterande. Har du även erfarenhet av produktion eller livsmedel sen tidigare är det ett stort plus. Förståelse för svenska i tal och skrift är av största vikt för att kunna upprätthålla ett bra samarbete och ta del av våra säkerhetsföreskrifter och rutiner.

Vi ser fram emot din ansökan!

Du kan kryssa i en eller flera rutar.
Click or drag a file to this area to upload.