Dana

Operatörer

Åmål

Vi söker drivna operatörer med ett intresse för elmotorer

 

Vill du vara med på en spännande utmaning inom fordonsbranschen? Nu bygger vi Sveriges modernaste elmotorfabrik och söker efter operatörer som vill vara med och ta DANA Sweden till produktion av elmotorer.

Nu söker vi på Dana Sweden en tekniskt kunnig person som vill jobba som operatör hos oss! Vi har en spännande tid framför oss då vi kommer att starta upp en helt ny elmotorfabrik i Åmål. Därför söker vi en social och driven person som både har en förmåga att förstå tekniska instruktioner och ett intresse av att lära upp andra operatörer som kommer att rekryteras under året.

 


 

Om tjänsten

Som operatör inom Dana TM4 Sverige kommer du att vara en viktig nyckelperson för uppbyggandet av våra automatiserade produktionslinor för elmotorer. Våra produktionslinjer består av en statorline, rotorline och motorline/slutmontering.

I tjänsten kommer du, tillsammans med produktions- och UH-tekniker, resa ner till USA och Canada samt till våra maskinleverantörer i Europa för att både utbildas och genomföra ett Factory Acceptance Test.

I vår fabrik i Åmål kommer du sedan provköra våra nyinstallerade maskiner och genomföra ett Site Acceptance Test. Du kommer också vara med och skapa basen för alla instruktioner som krävs inför produktionsstart, till exempel tillverkning- och kontrollföreskrifter, operatörsinstruktioner, TPM samt standardiserat arbete baserat på Dana Operating Standards.

Du kommer dessutom ansvara för att utbilda nya operatörer som kommer att rekryteras under året.

Förutom bra kollegor och en utvecklande roll så erbjuder vi friskvårdsbidrag, avtal med Benify, subventionerat pris på massage, goda möjligheter att utvecklas inom företaget och en fin personalmatsal där du kan köpa både frukost och lunch. Dessutom kommer du att jobba nära lokaler där du kan både gymma och spela paddel!

 

Så här säger några medarbetare om hur det är att jobba hos oss

”Jag trivs väldigt bra på Dana, väldigt mycket på grund av alla fina kollegor. Här hjälps vi åt vilket bidrar till att vi klarar av de utmaningar vi ställs inför.”

”Om du vill utvecklas, lära dig nya saker i nya roller så är det här en perfekt arbetsplats för dig. Här är ingen dag den andra lik.”

 

Om dig

Vi söker dig som har god datavana och med enkelhet kan förstå tekniska instruktioner för ställ av maskin och kvalitetskontroll av produkt. Som person tror vi att du är både självgående och en given teamplayer. Då du kommer lära upp våra nya medarbetare tror vi dessutom att du är både kommunikativ och pedagogisk. Du har även god kunskap och förståelse inom ritningsläsning, robotautomation och produktionsprocesser.

Kriterier för tjänsten:
– B-körkort
– Gymnasiekompetens med inriktning mot teknik, industri eller el/automation
– Svenska och engelska i tal och skrift

Vi kommer att prioritera dina personliga färdigheter, erfarenheter och kompetenser – för att möta våra jämställdhetsmål ser vi väldigt positivt på kvinnliga sökande.

Om oss

Dana TM4 designar och tillverkar låg- och högspänningsmotorer, generatorer, kraftelektronik och styrsystem för kommersiella och terränggående fordon. I vår Fabrik i Åmål kommer vi producera elektrodynamiska komponenter och system – med initialt fokus på elmotorer.

 

Vi hoppas att vi har fångat ditt intresse! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Ansök senast: Snarast

Typ av jobb: Tillsvidareanställning

Arbetstider: Dagtid för att sedan övergå till skiftarbete

 

Har du några frågor om tjänsten? Då är du välkommen att kontakta Johan Blom.

Mail: johan.blom@dana.com, Telefon: +46 (0)703948300

Click or drag a file to this area to upload.