Redovisningsekonom

Växjö

Redovisningsekonom till Crendo i Växjö AB


Om oss

Crendo servar och underhåller fastigheter åt privata ägare, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, förvaltningsbolag mfl.

Vi bygger verksamheten på kompetens, service och kvalité.

Crendo har under åren byggt upp en redovisningsbyrå där vi i dagsläget har drygt hundra olika företag, bolag, föreningar, fastighetsägare mm.
Vi utför ekonomisk och teknisk förvaltning, samt byggservice.

 

Om tjänsten

Vi söker nu en Redovisningsekonom till Crendo i Växjö!

Vår ekonomiservice bistår bolag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och andra verksamheter med administrativ och ekonomisk hantering. Allt från enkel hyresavisering till upprättande av kompletta årsredovisningar och deklarationsunderlag. Med utgångspunkt från beställarens behov skräddarsyr vi kompletta förvaltningspaket.

Vi tar hand om alla rutiner i samband med hyror, lånehandlingar, försäkringar, leverantörsbetalningar, skatter, bokföring, budget och bokslut. Kort sagt, hela administrationen kan vi ombesörja.

 

Vi erbjuder

Vår grupp av kvalificerade medarbetare är väl förtrogna med bokföringslagens regler och krav. Inom företaget sker en kontinuerlig utveckling och utbildning inom det ekonomiska området. Du rapporterar till ekonomichefen.

 

Om dig

Den vi söker ska ha några års dokumenterad erfarenhet av redovisning och ekonomihantering. Du kommer att arbeta med ekonomisk förvaltning i framför allt bostadsrättsföreningar som innebär allt inom redovisning, bokföring, bokslut och övriga administrativa uppgifter.
Du gillar att ha många bollar i luften och kan hantera det på ett bra sätt. Dessutom är du en problemlösare tillsammans med dina kollegor. För övrigt så är du serviceinriktad, skapar goda relationer och bygger förtroende i din omgivning. Stämmer detta in på dig?

Kontakta Ann-Louise Edmundsson, ann-louise@crendo.se för mer information.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.