Vitvarutekniker

Linköping/Norrköping

Crendo Fastighetsförvaltning AB arbetar med traditionell förvaltning av fastigheter. Exempel på detta är ekonomisk och teknisk förvaltning.  Utöver det erbjuder Crendo tjänster inom yttre- och inre skötsel, elservice, servicesnickeri, vitvaruservice, allmänna reparationer och konsulttjänster.

Allt vårt arbete genomsyras av våra värderingar.

  • Trovärdig
  • Ansvarig
  • Lösningsorienterad
  • Effektiv

Vi finns i fyra regioner, Halland, Öst, Göteborg och Skåne.

Våra medarbetare har rätt kompetens och förstår vikten av ett professionellt utfört arbete och ett trevlig bemötande. Vi jobbar ständigt med att ligga i framkant för att möta framtidens utmaningar för minskad miljöpåverkan och lägre energiförbrukning. Crendo ingår i den skandinaviska koncernen SSG AS, som är en av Nordens ledande aktörer inom skadeservice och sanering.


Vi växer och utökar ständigt vår verksamhet och vi söker nu vitvarutekniker till Linköping alternativ Norrköping.

Som vitvarutekniker arbetar du med installationer av vitvaror och det kan röra sig om både nyproduktion och i befintliga bestånd.
Arbetet innebär planering av leveransen, kontakt med hyresgäster, installation av vitvaror samt i vissa fall även mindre ombyggnadsarbeten. För att arbetet ska fungera bra tycker vi att det är viktigt med bra arbetshjälpmedel.

Vi ställer krav på att du innehar minst B körkort och erforderlig el behörighet för att utföra installationer av vitvaror.

Eftersom vi växer och utvecklas kommer du som vitvarutekniker att starkt bidra till utvecklingen av regionkontoret tillsammans med dina kollegor. Arbetet innebär en stor flexibilitet, varierande arbete och uppdrag. Arbetet hos oss innebär att du har stor frihet under eget ansvar.

Du vi söker skall ha några års dokumenterad erfarenhet av vitvaruinstallationer eller liknande Eftersom du skall ha kundkontakt vill vi att du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Arbetet innebär att du skall vara serviceinriktad och ha känsla för att ta kunder på rätt sätt.

För övrigt skall du vara driven i din läggning samt lösningsorienterad. Du har lätt för att skapa relationer och bygga förtroende i din omgivning.


Stämmer det här in på dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 2019-11-06. Eventuella frågor kan ställas till Peter Klasson peter.klasson@crendo.se

Vi gör löpande urval så skicka gärna in din ansökan direkt.