Nymek söker erfaren

CNC-Operatör

Skellefteå

CNC-Operatör med oslagbar fingertoppskänsla?

 

Nymek grundades i slutet av 40-talet av bröderna Nyström i Mjövattnet. Sedan dess kan man säga att det hänt en hel del. Idag är vi ett högteknologiskt företag med ett flertal certifikat. För att fortsätta den framgångsrika företagsresan söker vi nu efter vår nya lagspelare i form av en vass CNC-operatör.

Vill du låta din förkärlek för millimeterprecision blomma ut hos oss?

 


 

Kort om tjänsten

Som CNC-Operatör hos oss kommer du bland annat rigga och köra fräsmaskiner, utföra mätningar och kontroller mot ritningar. I ditt dagliga arbete jobbar du mot satta mål, kvalitet, kvantitet och tid. Vi hoppas du ser fram emot att jobba med löpande underhåll, service och enklare reparationer av maskiner och verktyg.

Mer specifikt kommer du pyssla med uppgifter såsom:

  • Utföra gods- och materialtransporter med hjälp av truck
  • Kontrollera att ingående material är rätt
  • I verkstadsterminalen utföra närvaro och arbetsstämplingar
  • Utföra ändringar i befintliga program (t.ex. nya verktyg, metoder)

 

Vad säger kollegorna?

”Vill du ha ett arbete med stor variation och utvecklande uppgifter där du lär dig något nytt varje dag är Nymek arbetsplatsen för dig!”

 

”Vi har årliga personalfester och julbord samt diverse aktiviteter genom vår eminenta ”trevlighetskommitté” som till exempel bowling. Gym finns på arbetsplatsen för dig som vill lyfta skrot.”

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nymek

  • Friskvårdsbidrag
  • Personalfest varje år
  • Julklapp och sommarpresent varje år
  • Grillfest innan sommarsemester varje år
  • Möjlighet till hobbyarbete
  • Personalrabatt på utvalda butiker

Vem är då vår efterlängtade kollega?  

Vi söker dig som har en utbildning som CNC-Operatör och ett par år av praktiskt arbete i bagaget. Som person tror vi att du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats. Du fungerar väl i grupp och strävar alltid efter att lämna ifrån dig jobb som håller yppersta kvalitet. Truckkort är meriterande.

 

Om Nymek AB

Vi är ett komplett underleverantörsföretag med resurser att medverka hela vägen från produktutveckling till ett fungerande materialförsörjningsflöde. Våra kunder väljer oss för vår höga leveransprecision och goda kvalitet och vi kan stolt meddela att våra produkter återfinns runt om i världen.

Med oss blir du en världsaktör!

 

Kontaktperson

Vid frågor om tjänsten kontakta Tomas Bodén via email:

tomas.boden@nymek.se

Välkommen med din ansökan!