Cibes Kalea Sverige AB

Servicetekniker och Ombyggnadsmontörer

Malmö

Servicetekniker och Ombyggnadsmontörer till Cibes Kalea Sverige AB (Hiss i Skåne)

Vi expanderar och söker nu fler Servicetekniker och Ombyggnadsmontörer till vårt team i Malmö.

Är du redo för nästa utmaning? Till Cibes Kalea Sverige AB:s (CKS) verksamhet i Malmö, tidigare Hiss i Skåne, söker vi nu nya talanger. Här du får närmare 30 nya kollegor och får ta del av ett modernt, stadigt växande företag med stor erfarenhet och kompetens inom service, modernisering och nyinstallation av hissar. Kanske blir du vår nästa kollega?

ROLLERNA

Som Servicetekniker är ditt främsta arbete service, felsökning samt reparation av hissar. Du utför förebyggande underhåll samt viss modernisering på hissarna, detta i enighet med respektive serviceavtal. I rollen ingår det att skapa samt upprätthålla goda kundrelationer. Våra kunder är allt från privatpersoner till kommuner.

Som Ombyggnadsmontör är ditt främsta arbete modernisering av hissar i befintliga miljöer. I rollen som ombyggnadsmontör fokuserar du på att uppgradera hissens kapacitet eller design eller uppdatera befintligt system. Du trivs i att arbeta i ett team, är lösningsorienterad och har ett starkt kundfokus.

På vår arbetsplats erbjuds du ett självständigt och tekniskt arbete med goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker någon av dessa roller har erfarenhet av installations- eller servicearbete med grundläggande kompetens inom el. Har du tidigare erfarenhet av hissbranschen ses detta som meriterande.

Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse samt en god förståelse för teknik på olika plan. Du är en prestigelös och samarbetsorienterad person som trivs med lagarbete men som också självständigt kan driva arbetet framåt genom egna initiativ. Du tycker om att ta ansvar och ser vikten av att slutföra det som påbörjats.

Du är engagerad, lösningsfokuserad och har en hög servicenivå i ditt arbete. Vi tror att du följer teknikens utveckling och är själv nytänkande i ditt arbete. B-körkort är ett krav för dessa roller.


Vid frågor vänligen kontakta;

Anders Claus, Tel: +4676 837 15 15

 

FAKTA OM HISS I SKÅNE – CIBES LIFT GROUP

Hiss i Skåne tillhör Cibes Kalea Sverige AB vilket är ett bolag inom Cibes Lift Group, en av världens ledande tillverkare av utrymmeseffektiva, modulbaserade hissar. Svensk teknik av hög kvalitet och bra design är hemligheterna bakom vår framgång. Produkterna är anpassade för den offentliga och privata sektorn.

Våra hissar designas och tillverkas i våra egna anläggningar och säljs i över 50 länder via våra dotterbolag och ett nätverk bestående av ca 200 certifierade återförsäljare. Genom åren har Cibes Lift Group sålt och installerat mer än 50 000 hissar, som används av miljoner människor över hela världen varje dag.

Förutom våra hisslösningar erbjuder Cibes Lift Group också ett attraktivt underhålls- och servicestöd i kombinations med reservdelar till våra kunder. En nyckelfaktor för denna framgång är vår etablerade intern tekniska servicesupport och reservdelshantering, som tillsammans med personal på de lokala marknaderna som alla strävar efter en hög kundnöjdhetsfaktor.

Är det dig vi söker? Urval sker löpande, så tveka inte på att söka!

Click or drag a file to this area to upload.