Hiss i Skåne

Servicetekniker och Ombyggnadsmontörer

Malmö

Servicetekniker och Ombyggnadsmontörer till Hiss i Skåne

Vi expanderar och söker nu fler Servicetekniker och Ombyggnadsmontörer till vårt team i Malmö.

Är du redo för nästa utmaning? Till Hiss i Skånes verksamhet i Malmö söker vi nu nya talanger. Här får du mer än 30 nya kollegor och får ta del av ett modernt, stadigt växande företag med stor erfarenhet och kompetens inom service, modernisering och nyinstallation av hissar. Kanske blir du vår nästa kollega?

ROLLERNA

Som Servicetekniker är ditt främsta arbete service, felsökning samt reparation av hissar. Du utför förebyggande underhåll samt viss modernisering på hissarna, detta i enighet med respektive serviceavtal. I rollen ingår det att skapa samt upprätthålla goda kundrelationer. Våra kunder är allt från privatpersoner till kommuner.

Som Ombyggnadsmontör är ditt främsta arbete modernisering av hissar i befintliga miljöer. I rollen som ombyggnadsmontör fokuserar du på att uppgradera hissens kapacitet eller design eller uppdatera befintligt system. Du trivs i att arbeta i ett team, är lösningsorienterad och har ett starkt kundfokus.

På vår arbetsplats erbjuds du ett självständigt och tekniskt arbete med goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker någon av dessa roller har erfarenhet av installations- eller servicearbete med grundläggande kompetens inom el. Har du tidigare erfarenhet av hissbranschen ses detta som meriterande.

Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse samt en god förståelse för teknik på olika plan. Du är en prestigelös och samarbetsorienterad person som trivs med lagarbete men som också självständigt kan driva arbetet framåt genom egna initiativ. Du tycker om att ta ansvar och ser vikten av att slutföra det som påbörjats.

Du är engagerad, lösningsfokuserad och har en hög servicenivå i ditt arbete. Vi tror att du följer teknikens utveckling och är själv nytänkande i ditt arbete. B-körkort är ett krav för dessa roller.


Vid frågor vänligen kontakta;

Anders Claus, E-post anders@hissiskane.se

 

FAKTA OM HISS I SKÅNE – CIBES LIFT GROUP

Hiss i Skåne är en del av Cibes Kalea Sverige AB (CKS), ett bolag inom Cibes Lift Group som räknas som en av världens ledande tillverkare av utrymmeseffektiva, modulbaserade hissar. Svensk teknik av hög kvalitet och bra design är hemligheten bakom våra gemensamma framgångar. Produkterna är anpassade för både offentlig och privat sektor och genom åren har Cibes Lift Group sålt och installerat mer än 50 000 hissar, som används av miljoner människor över hela världen. Förutom skräddarsydda hisslösningar erbjuder Hiss i Skåne även ett attraktivt underhålls- och servicestöd i kombinations med nybyggnation och modernisering. En nyckelfaktor för denna framgång är vår etablerade tekniska servicesupport och reservdelshantering. Tillsammans strävar vi efter en hög kundnöjdhetsfaktor, från design och installation till överlämning och underhåll.

Är det dig vi söker? Urval sker löpande, så tveka inte på att söka!

Click or drag a file to this area to upload.