Cibes Kalea Sverige

Resande hisstekniker

Göteborg

Cibes Kalea Sverige (CKS) söker en resande hisstekniker till vårt team i Göteborg

Häng med på vår tillväxtresa! Tycker du precis som oss att en hiss måste vara pålitlig? En hiss behöver kunna fungera och vara robust, oavsett om den finns på en industrianläggning eller i ett bostadshus. Inom CKS har vi en stark lokal förankring för att finnas nära våra kunder, vi jobbar metodiskt med installation, modernisering och service och söker nu vår nästa hisstekniker till teamet i Göteborg.


ROLLEN

Vill du arbeta i fält i ett flexibelt och omväxlande yrke där du varvar teknisk färdighet och kundkontakt? Då är det här rollen för dig! Vi söker en flexibel, kommunikativ och självgående hisstekniker med bred erfarenhet av installations- eller servicearbete och grundläggande elteknisk kunskap.

VEM ÄR DU?

Som hisstekniker hanterar du el och mekanik under eget ansvar. Vi ser gärna att du som söker rollen har tidigare erfarenhet av installations- eller servicearbete och grundläggande kompetens inom elteknik. Du har lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter med både kollegor och kunder. Tidigare erfarenhet från hissbranschen och mekaniskt underhållsarbete är meriterande.

Du är prestigelös och tycker om att arbeta i team, har en hög servicenivå och ett tekniskt intresse. För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du är initiativtagande och tycker om att ta eget ansvar. Du är engagerad, lösningsfokuserad och har ett självständigt driv att alltid slutföra det som påbörjats.

Resor med övernattningar förekommer i rollen, B-körkort ett krav.

På vår arbetsplats erbjuds du ett självständigt och tekniskt arbete med goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling.


Vid frågor vänligen kontakta;

Anders Claus, E-post anders.claus@cibesliftgroup.com

FAKTA OM CIBES LIFT GROUP

Cibes Kalea Sverige AB är ett bolag inom Cibes Lift Group, en av världens ledande tillverkare av utrymmeseffektiva, modulbaserade hissar. Svensk teknik av hög kvalitet och bra design är hemligheterna bakom vår framgång. Produkterna är anpassade för den offentliga och privata sektorn.

Vår hissar designas och tillverkas i våra egna anläggningar och säljs i över 50 länder via våra dotterbolag och ett nätverk bestående av 200 certifierade återförsäljare. Genom åren har Cibes Lift Group sålt och installerat mer än 50 000 hissar, som används av miljoner människor över hela världen varje dag.

Förutom våra hisslösningar erbjuder Cibes Lift Group också ett attraktivt underhålls- och servicestöd i kombinations med reservdelar till våra kunder. En nyckelfaktor för denna framgång är vår etablerade intern tekniska servicesupport och reservdelshantering, som tillsammans med personal på de lokala marknaderna som alla strävar efter en hög kundnöjdhetsfaktor.

Är det dig vi söker? Urval sker löpande, så tveka inte på att söka!

Click or drag a file to this area to upload.