Change of Lane

IT Management-konsult

Stockholm

Vill du arbeta med IT-management?

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Vi vill bli fler. Har du erfarenhet av att arbeta med IT-management och vill utvecklas i ett litet bolag med nära till ägare och kollegor? Då skall du höra av dig till oss. Hos oss får du vara med och påverka bolaget samtidigt som du arbetar med intressanta och utmanande uppdrag hos våra kunder. Gillar du ett IT-företag som växer och som kan erbjuda generösa förmåner? Läs vidare!


 

Om tjänsten

Vi söker nu fler kollegor som har erfarenhet av att arbeta med IT-management och brinner för att vara med om att utveckla området och våra erbjudanden. Vi ser en god tillväxt inom vårt område och har bra inströmning av nya uppdrag. I tjänsterna hos oss erbjuder vi konkurrenskraftig lön, utbildningsbidrag, friskvårdsbidrag och möjlighet till personalbil – med mera!

 

Om dig

För att söka tjänsterna hos oss krävs egen praktisk erfarenhet av IT-managementfrågor. Med IT-management menar vi hur den operationella modellen formas utifrån leverans, organisering, styrning samt processer och metoder. Du får gärna ha erfarenhet av att sälja IT-management eller IT-konsulter men det är inget krav.

Som person tror vi att du är prestigelös, hjälpande och gillar att ge konstruktiva råd. Vi tror att du förknippar dig själv med både integritet och driv såväl som förmåga att leverera resultat för kunden.

 

Om oss

Change of Lane är ett konsultbolag som specialiserat sig på att hjälpa sina kunder med förändringar inom verksamheter med en tydlig koppling till ett starkt IT-stöd. Vi är ett personligt bolag med ett öppet klimat där du har chansen att vara med och påverka såväl din egen som bolagets framtid. Nästa milstolpe för oss är att lansera tjänster inom IT-management. Tjänsterna kommer basera sig på vår metod för att utveckla och genomföra framgångsrika och långsiktiga förändringar. Vi delar på framgång och skapar en teamkänsla utifrån våra värderingar:

  • Omtänksamma – vi bryr oss om varandra och vår närmiljö.
  • Professionella – vi utför ett arbete som vi är stolta över.
  • Engagerade – vi tar ett personligt ansvar för att vi tillsammans med våra kunder skall lyckas.
  • Nyfikna – vi söker ny kunskap och erfarenhet samt sätt att applicera dem i praktiskt arbete.

Vi sitter i toppmoderna och nyrenoverade lokaler vid Slussen, Glashuset. Resor kan förekomma beroende på kunduppdrag men merparten av våra kunder finns i Stockholm.

 

Våra medarbetare berättar

Vi frågade en av våra medarbetare om livet hos oss på Change of Lane:

”Jag valde att jobba hör för att få vara med om att bygga ett företag. Vi är fortfarande ett litet företag och alla som kommer in sätter sin prägel på vår gemensamma framtid. Jag tycker värderingarna hos Change of Lane är bra och tydliga att jobba efter. Hos oss hjälper vi alltid varandra och det är kul att ens delaktighet verkligen märks och gör avtryck. 

Dessutom har vi flera event som uppskattas! Vi har en eller två konferenser, då vi reser iväg tillsammans. Varje månad har vi månadsmöte med kompetensutveckling och AW för den som vill. Sen tycker jag lite extra om julen hos Change of Lane, då vi har ett oslagbart julbord och därtill samlar vi ihop pengar till välgörenhet. En bra arbetsplats inom IT med tydliga värderingar, helt enkelt!”

 

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Brinck, anders.brinck@changeoflane.com, mobilnr +46 70 – 919 82 30.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.