ByggSjögren

Snickare/Träarbetare

Halmstad/Gnosjö

Vill du bygga din framtid med oss?

Spännande arbetsdagar i varierade arbetsmiljöer, en stark laganda och stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker erfarna snickare till våra projekt i Gnosjö och Halmstad med omnejd. Vill du arbeta med service och underhåll för både företag och myndigheter, som skapar möjligheter för dig att växa i din roll och se olika sidor av projekt? Läs då vidare.


Om tjänsten

Hos oss får du en spännande och utvecklande vardag med varierade arbetsuppgifter och arbetsmiljöer. Ingen dag är den andra lik vilket gör att du behöver vara rörlig i din roll, något som du också ser som positivt då det bidrar till din utveckling. Du jobbar med allt från entreprenad av skolor, ålderdomshem, industrifastigheter och flerbostadshus, till förvaltning och byggservice av kommersiella fastigheter och fastigheter som vi själva äger. Och som den skickliga snickare du är kommer du att hantera allt från nybyggnationer till reparationer och underhållsprojekt.

Låter det som något du kan gilla? Låt oss berätta mer!

 

Vem är du?

Vi tror att du är händig och fingerfärdig i ditt arbete och att du har tidigare erfarenhet av att jobba som snickare. Du motiveras dels av variationen i arbetsvardagen, dels av det fysiska arbetet men också det kreativa jobbet som kan krävas. Du gillar att utmana dig, att prestera och att hitta nya sätt att polera dina kunskaper och ditt arbete. Även den mest pricksäkra kollegan kan behöva finslipas!

Vi tror att du är en social prick som trivs bra med att arbeta i team men också individuellt. Du bidrar gärna med både kunskap och trivsel till ditt team och du hjälper till att stärka upp där det behövs. Eftersom vi prioriterar trivsel högt på våra arbetsplatser hoppas vi att du också gör det. Vi tycker att det ska vara roligt att komma till jobbet, för dig och för hela teamet.

Utöver det ser vi gärna att du har B-körkort eftersom du kommer att befinna dig i olika projekt på olika platser.

 

Vilka är vi?

ByggSjögren är ett privatägt bygg- och fastighetsförvaltande företag som grundades i Halmstad 1975. Vi arbetar med service och underhåll av olika fastigheter samt diverse byggprojekt för myndigheter och företag. Idag sysselsätter vi ungefär 70 personer och har en omsättning på cirka 250 miljoner kronor. Tillsammans har vi en ambition om att skapa en härlig arbetsplats med fin gemenskap och god laganda.

Hur är det att arbeta hos oss?

En av våra snickare berättar hur han upplever arbetet hos oss:

“Jag har arbetat här sedan jag slutade skolan och jag har inte ångrat det en sekund. Det är ett roligt och spännande jobb på ett stabilt företag. Arbetsuppgifterna är varierade och varje dag får du se nya platser och lära dig nya saker.”

Han fortsätter med att berätta om samarbetet med ledningen:

“Hos oss finns cheferna alltid nära till hands. Vi har regelbundna möten för att stämma av läget i våra projekt och cheferna är aldrig längre än ett telefonsamtal bort.”

Avslutningsvis svarar han på frågan ”Vad är det bästa med att arbeta på ByggSjögren?”:

“Vi är ett riktigt härligt gäng. Om det dyker upp svårigheter kan jag alltid räkna med stöttning från mina kollegor. Tillsammans arbetar vi för att uppnå bästa möjliga resultat i varje projekt.”

Vill du bli en del av vårt härliga team?

Tveka då inte på att höra av dig till martin@byggsjogren.se med din ansökan eller för mer information. Vi ser fram emot att höra från dig!

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid senare tillfälle.