Snickare/Träarbetare

Halmstad & Gnosjö

Är du pricksäker i en finslipad bransch?

Varierade arbetsmiljöer, god utvecklingsförmåga och kvalitet framför kvantitet. Vi söker kvalitetsdrivna och erfarna snickare och träarbetare till våra projekt i Halmstad med omnejd. Här kommer du att arbeta med allt från byggprojekt för offentliga myndigheter till företag och fastigheter. Vill du bli en del av vårt team? Med andra ord – är du vår nästa kollega?


Om tjänsten

Hos oss skiljer sig arbetsuppgifterna från den ena dagen till den andra, något som gör jobbet utvecklade. Du kommer att få jobba med allt från entreprenad av skolor, ålderdomshem, industrifastigheter och flerbostadshus, till förvaltning och byggservice av fastigheter som vi själva äger eller kommersiella fastigheter. I tjänsten är du händig och hanterar allt från nybyggnad-, reparations- och underhållsarbete.

Vem är du?

Tjänsten passar dig som trivs med att vara händig i din yrkesroll, men vi ser också att du gärna drivs av fysiskt och kreativt arbete. Du är en social person som trivs med kollegor och bidrar till att stärka teamet både i arbetet men också på raster, luncher och andra stunder där vi umgås.

Du har erfarenhet av snickeri och träarbete, och du har yrkesbevis som visar på det. Eftersom du kommer att vara på olika platser vid olika projekt önskar vi att du även har körkort B.

För oss är din trivsamhet viktig och något vi prioriterar högt – det ska vara tryggt och roligt att komma till jobbet. Samtidigt vill vi också att du drivs av att prestera och utmana dig själv, för att på så sätt utveckla ditt arbete. Även den mest pricksäkra kollegan behöver alltid finslipas!

Vilka är vi?

Vi är ett privatägt bygg- och fastighetsförvaltande företag som grundades i Halmstad 1975, och idag sysselsätter vi ett 70-tal personer med en omsättning på cirka 250 miljoner kronor.

ByggSjögren är en arbetsplats med fin gemenskap och god laganda. Vi arbetar med service och underhåll av olika fastigheter samt diverse byggprojekt för myndigheter och företag.

Låter detta som något för dig, eller kanske känner du någon som hade passat ännu bättre för tjänsten? Tvivla då inte på att höra av dig till martin@byggsjogren.se med din ansökan eller för mer information.

Välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.