Byggmästare SA Englund

Arbetsledare

Kalix

Är du vår nya Arbetsledare?

 

SA Englund AB expanderar och söker ytterligare personal till byggentreprenadverksamhet i Malmfälten. För att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare i vårt lag och söker nu arbetsledare.

SA Englund AB är ett starkt varumärke i Norrbotten med nöjda kunder och en lång tradition av byggande. Du hamnar i en organisation som har hög kompetens och snabba beslutsvägar.

 


 

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare byggentreprenad hos oss har du en central roll i den praktiska planeringen och driften av våra projekt. Din roll är att skapa rätt förutsättningar för att produktionen flyter.

Rollen innefattar bland annat att samordna egen personal och andra entreprenörer, anskaffa nödvändiga material och resurser, arbetsbereda moment inklusive åtgärder för säker arbetsmiljö och att dokumentera framskridandet.

Första stationering är i Malmfälten.

 

Din profil

Vi tror att du har gedigen erfarenhet från byggproduktion. Antingen arbetar du redan idag i en likvärdig roll, eller som hantverkare med intresse för mer ledande befattning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du ärlig och lösningsorienterad. Du trivs med ansvar och motiverar andra i din omgivning.

Du trivs med ett varierande arbete och kan växla mellan att lösa kortsiktiga frågor och arbeta förebyggande med långsiktig planering. Du vill i alla lägen lämna ifrån dig arbetsresultat som håller hög kvalitet.

Rollspecifika utbildningar exempelvis BAS-P/U, Betong klass I/II, BAM eller dylikt är meriterande men ej ett krav för tjänsten. Detsamma gäller vana att hantera, tyda och förverkliga branschtypiska ritningar och beskrivningar.

B-körkort är nödvändigt för denna tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Din ansökan önskar vi omgående då vi tillämpar ett löpande urval, dock senast 2021-11-15

För ytterligare information om tjänsten kontakta Simon Viklund, simon.viklund@sa-englund.se

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.