Byggmästare SA Englund

Platschef

Kalix

Är du vår nya Platschef?

 

SA Englund AB expanderar och söker ytterligare personal till byggentreprenadverksamhet i Malmfälten. För att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare i vårt lag och söker nu en Platschef.

SA Englund AB är ett starkt varumärke i Norrbotten med nöjda kunder och en lång tradition av byggande. Du hamnar i en organisation som har hög kompetens och snabba beslutsvägar.

 


 

Arbetsuppgifter

Som platschef byggentreprenad hos oss har du en central roll i ditt projekt med ansvar för hela projektets genomförande från start till mål.

Din roll är att leda och styra produktionen. Du har ansvar för planering, produktionsförberedelser, genomförande, produktionsavslut samt budgetansvar med stöd från din organisation.

Som platschef leder du projektet med dina medarbetare och underentreprenörer, och tillsammans driver ni projektet framåt mot uppställda mål. Du har även ansvar för kvalitet, miljö och arbetsmiljö i ditt projekt.

Första stationeringen är i Malmfälten.

 

Din Profil       

Vi tror att du är eller har varit verksam i byggbranschen. Antingen arbetar du redan idag i en likvärdig roll, eller känner dig redo att ta nästa kliv i ditt arbetsliv. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du ärlig och motiveras av stort eget ansvar. Du trivs med att arbeta mot uppsatta mål och är uthållig i din strävan att nå dem. Du är lösningsorienterad, samarbetsvillig och en person som gärna leder och motiverar andra i din omgivning.

Du trivs med ett varierande arbete och kan växla mellan att lösa kortsiktiga frågor och arbeta förebyggande med långsiktig planering.

Meriterande är erfarenhet av platschefsrollen eller arbetsledning inom såväl nyproduktion som ombyggnation. Likaså goda kunskaper i entreprenadjuridik och arbetsmiljö.

B-körkort är nödvändigt för denna tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Din ansökan önskar vi omgående då vi tillämpar ett löpande urval, dock senast 2021-11-15

För ytterligare information om tjänsten kontakta Simon Viklund, simon.viklund@sa-englund.se

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.