Vi söker snickare

Är du vår nästa snickare?

Byggessen Entreprenad AB är ett byggföretag med säte i Västerås som grundades 1995 av Thomas Sahlin och Ulf Synnes som fortsatt är aktiva ägare. Vår affärsidé är att vi ska vara ett kvalitetscertifierat byggföretag som driver stora som små projekt över hela Mellansverige för företagskunder inom privat och offentlig sektor. Vår vision är att Byggessen ska vara en aktör som har stort förtroende hos kunder, leverantörer, medarbetare och övriga intressenter och växer med kontroll inom den marknad vi verkar.

Vår kärnverksamhet är att utföra entreprenader och servicearbeten till företagskunder inom främst industri, kontor och handel. Vi utför alla typer av ny-, om- och tillbyggnationer med god kunskap och erfarenhet av såväl platsgjutna, stål- samt prefabricerade stommar och kontraktioner med referensprojekt på mellan 50–100 MSEK. En annan större del i företagets verksamhet är omställningar av butiker i samarbete med Coop, ICA och andra aktörer i handelsområdet. Utöver detta har vi en serviceorganisation med god kunskap och erfarenhet för att hantera mindre kontorsombyggnader och renoveringar.

Företaget är vidare kollektivanslutet och medlem i branschorganisationen Sveriges Byggindustrier där vi aktivt deltar i arbetet med att skapa en sund byggbransch.

Idag är vi kring 32 anställda fördelat på 22 kollektiva och 10 tjänstemän och räknar med att omsätta 200 MSEK om året.

Vi söker främst dig som är driven och har bred kunskap inom snickaryrket till vår entreprenadverksamhet. I vår organisation ger vi stort ansvar till individen i att uppfylla våra kvalitets- tid och ekonomiska mål. Hos oss får du fullständig utrustning med maskiner, kläder och hjälpmedel för att du ska kunna leverera efter de krav som är ställda på dig. Vi ser att du ska ha yrkesbevis, är svensktalande, har B-körkort och egen bil. 

Vi hoppas att du vill komma in med en ansökan till oss redan idag!

Vill du veta mer om oss, besök vår hemsida ww.byggessen.se alt vår Facebook sida.

Intresserad? Ansök smidigt och enkelt här!