Byberg & Nordin

Bussförare/Busschaufför

Sävar

Är du sugen på att göra någonting nytt till 2020? Är du en person som verkligen gillar möten med olika människor och är serviceinriktad? I januari 2020 startar Byberg & Nordin upp ny bussverksamhet i Västerbotten. Ta chansen och hoppa på bussen du också!


Om rollen

Vi letar nu efter bussförare som älskar att sitta bakom ratten och som är sugen på att arbeta inom en nytänkande och flexibel arbetsmiljö. Här ska vi arbeta med småförargrupper knutna till fordon, här ska det finnas plats för individuella önskemål, här ska man ta eget ansvar för att på bästa sätt ta tillvara på möjligheterna till ett varierat bussförararbete. Placeringsort kommer att vara Sävar och det kommer finnas möjlighet till att köra både linje- och beställningstrafik. Vi tror att om du som person är flexibel och tycker om ett självständigt arbete med stort eget ansvar kommer du att trivas mycket bra här. Trafiken går måndag till söndag.

Om dig

Att arbeta som bussförare hos oss är ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du bra hos oss. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Våra kunder reser med oss under merparten av dygnets timmar vilket innebär arbete på omväxlande tider.

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:

  • D-körkort
  • YKB
  • Svenska i tal och skrift
  • Gärna några års erfarenhet som bussförare

Tillträde sker vid årsskiftet.

Om företaget

Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag 360 mkr, har närmare 480 medarbetare och ca 250 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar just nu med flera utvecklingsprojekt, bland annat gällande elbussar och så kallade ”app-bussar” – där resenärerna via en app i smartphones skall kunna beställa resor i ett flexibelt linjenät som styrs av resenärernas önskemål om vart och när de vill resa.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan via länken så snart som möjligt! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om hjälp med annonsering, rekrytering m.m.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till hr@bybergnordin.se


Vi ser fram emot att höra från dig!