Brion Ventilation

Ventilationsmontör

Göteborg

Är du redo för nya utmaningar?

 

Vågar du ifrågasätta gamla mönster för att leverera ett bättre resultat? Vill du vara med på en tillväxtresa i en utvecklande bransch? Då är detta tjänsten för dig! Vi på Brion Ventilation söker just nu efter fler ventilationsmontörer till vårt härliga team. Är du en av dem?

 


 

Om tjänsten

Som ventilationsmontör hos oss får du vara med på en tillväxtresa på ett bolag i framåtanda. Dina framtida kollegor på Brion Ventilation har gjort en fantastisk start och vi vill nu ha dig som medarbetare.

Vi tillämpar principen ”frihet under ansvar” vilket ger dig utrymme att växa och utvecklas. Du får själv lägga upp dina dagar för att på bästa sätt nå de gemensamma målen som sätts upp.

 

Om dig

Som person är du flexibel och noggrann. Du är van vid att driva egna projekt och du arbetar strukturerat och effektivt. Du har dessutom modet att testa nya lösningar och utmaningar. Du tycker om att ha mycket kontakt med kund och kollegor, är lyhörd och bra på att förklara saker. Sist men inte minst så vill du ha roligt på jobbet och tillsammans med dina kollegor.

Branscherfarenhet är viktigt men engagemang och vilja är minst lika avgörande. Kunskap och utbildning är nyckeln till framgång men uppfinningsrikedom och arbetsmoral håller vi lika högt.

 

Om oss

Brion Ventilation har på bara några år lyckats bygga upp en bred och återkommande kundbas. Idag är vi 23 medarbetare i bolaget, men vi vill bli ännu fler. Vi lever efter våra värdeord ärlighet, handlingskraft, innovation och omtanke.

Bolaget arbetar med allt från små till stora entreprenader och vi har stor erfarenhet projektering och totalentreprenader. Det som gör oss unika är att vi tar oss an utmaningar och projekt som andra kanske tvekar inför. Inga utmaningar är för stora för oss.

Vår kompetenta och drivna personal har mångårig erfarenhet i branschen. Våra medarbetare är fördelade såväl på kontoret som på fältet och tillsammans levererar vi goda resultat i rätt tid och till rätt pris.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med ett härligt team. Utöver detta erbjuder vi extra pensionsavsättning, lunchförmåner via Sodexo, extra semesterdagar, friskvårdsbidrag, förmåner via Benify och möjlighet till förmånsbil.

 

Hur är det att arbeta hos oss?

En av våra ventilationsmontörer berättar hur han upplever arbetet:

”Det är ett spännande jobb där ingen dag är den andra lik och man har stora möjligheter att påverka vad man gör på dagarna. Alla anställda på Brion Ventilation anstränger sig för att nå ett så bra arbetsklimat och resultat som möjligt och vi har dessutom roligt under tiden.”

 

En annan medarbetare berättar hur samarbetet på bolaget fungerar:

”Jag tycker det är skönt att veta att jag kan lita på mina chefer att de alltid håller oss om ryggen om något händer. I mitt arbetslag vet vi vad vi förväntar oss av varandra, så vi kompletterar varandra väldigt bra i olika moment.”

 

Vill du bli en del av vårt team?

 

Tveka då inte på att skicka in din ansökan till oss!

 

Click or drag a file to this area to upload.