Brion Installation och Service

Ventilationstekniker/OVK – Besiktningsman/Ventilationsmontör

Trollhättan

Brion Teknik Fyrbodal AB växer vidare

NU SÖKER VI VENTILATIONSTEKNIKER – OVK – BESIKTNINGSMÄN OCH VENTILATIONSMONTÖRER


Brion Teknik Fyrbodal AB

Kommun: Trollhättan

Omfattning: Heltid 

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

 

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

  • 5 års erfarenhet eller en vilja och ambition till att utvecklas tillsammans med oss på Brion

 

Om jobbet

Om Brion Teknik Fyrbodal AB

Vi är ett service – installations och konsultbolag där både energi och vvs-konsultation lever tillsammans med installationen och vår service ute hos kund.

Våra fantastiska kunder har nu sett till att vi behöver anställa fler medarbetare och vi hoppas att du vill vara med och forma framtidens VVS & Energikonsultbolag.

För att trivas i rollen inom Brionkoncernen är det viktigt att du känner dig trygg i din fackmannamässiga kunskap och obehindrat kan utföra uppdrag på egen hand. Lika viktig är din sociala förmåga i mötet med kunder samt egenskaper som bygger långsiktiga relationer och inger förtroende.

Dina arbeten kommer att variera i komplexitet och omfattning. Ibland handlar det om större uppdrag som tar upp din arbetstid veckovis, ibland ramavtalsuppdrag åt en långsiktig kund medans andra uppdrag kan vara avklarade på några timmar.

Variationen ser vi som en styrka för verksamheten och därför söker vi personer som trivs i en omväxlande arbetssituation med en stor bredd av uppdrag. ​

Vi eftersträvar värdeorden ärlighet, handlingskraft, innovation och affärsmässighet, och vi önskar även att du känner att dessa stämmer väl överens med dina värderingar. Du erbjuds många förmåner och fördelar inom tjänsten, likväl som ansvar.

Hos oss på Brion är ställer vi upp för varandra och arbetar som ett team, även när vi ibland arbetar på olika håll. Vi vill att vi växer tillsammans både som bolag och som individer.

Vi ser våra medarbetare som företagets största tillgång, och tillsammans så sätter vi mål och resurser för personlig utveckling.

Med nya spännande uppdrag söker vi nu nya medarbetare. Vi vill utvecklas med Dej!

Som person är du flexibel och noggrann. Du har lång erfarenhet som ventilationsmontör och som har jobbat i branschen i minst 5 år-

Dessutom är du van vid, och gillar att driva projekt och fördela arbetsuppgifter. Samtidigt är du själv en driven person med bred kompetens som också kan arbeta självständigt.

Du har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare och trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Du ser alltid till projektets bästa och är duktig på att föra en kontinuerlig dialog kring eventuella ändringar och tillägg i projekten.

Du är ordningsam och har lätt för att samarbeta med andra. Och inte minst så vill du ha roligt tillsammans med dina kollegor vilket vi har dagligen på Brion

 

Arbetsuppgifter

Dina ansvarsområden består av att leda dej själv och andra i ett effektivt dagligt arbete med ibland ett längre montage på en byggarbetsplats och emellanåt mindre inkommande serviceordrar.

Du har har också regelbundna avstämningar med våra kunder och projektledare.

Du planerar också för inköp och beställningar.

Givetvis ingår att återkoppla till våra kunder vid slutfört arbete.

 

Dina egenskaper:

– Självgående

– B-körkort

– Ledaregenskaper

– Positiv

– Kommunikativ

 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om tjänsten eller skicka in ditt CV och personligt brev i ansökningsformuläret nedan.

Nico Hansson

nico.hansson@brion.online

0739-501650

Fredrik Hennström

fredrik.hennstrom@brion.online

0725-948455

Du kan även kolla in oss på Facebook eller Linkedin

 

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Hedeängsvägen 8
46144 Trollhättan

Vi ser fram emot din ansökan! 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.