Brion Installation och Service

Serviceelektriker

Göteborg

Brion Teknik växer vidare

NU SÖKER VI SERVICEINRIKTADE ELEKTRIKER SOM VILL VARA MED PÅ RESAN


Brion Teknik AB är Brion koncernens breda service bolag där både el, rör och ventilation ryms i ett och samma bolag.

Tillsammans med konsultverksamheten i bolaget bygger vi ett starkt team som tar oss an det mest inom fastighetsrelaterad service, såväl teoretisk konsultation som servicearbeten, stora och små.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill forma framtidens servicebolag

 

För att trivas i rollen som serviceelektriker på Brion Teknik är det viktigt att du känner dig trygg i din fackmannamässiga kunskap och obehindrat kan utföra en stor bredd av el uppdrag på egen hand, lika viktig är din sociala förmåga i mötet med kunden och egenskaper som bygger långsiktiga relationer och förtroende.

Om tjänsten:

Dina arbeten kommer variera i komplexitet och omfattning, ibland handlar det om lite större uppdrag som tar upp din arbetstid veckovis medan andra uppdrag kan vara avklarade på någon timme.

Variationen ser vi som en styrka och söker därför personer som trivs i en omväxlande arbetssituation med en stor bredd av uppdrag. Du kommer att förfoga över egen servicebil vilket kräver att du innehar B körkort.

Vi erbjuder:

På Brion erbjuder vi dig att nyttja bilen som privat förmånsbil om så önskas. Vi lever efter våra värdeord ärlighet, handlingskraft, innovation och omtanke.

Vi lever efter våra värdeord ärlighet, handlingskraft, innovation och omtanke. Inom Brion är det viktigt att vi alla ställer upp för varandra och att företaget ställer upp för dig.


Har du frågor om tjänsten:

Kontakta Martin Åshamn, Serviceledare – Mobil +46 (0)725 948441, Epost martin.ashamn@brion.online

Johan Friberg, VD – Mobil +46 (0)725 948440, Epost johan.friberg@brion.online

Vi ser fram emot din ansökan! 

Click or drag a file to this area to upload.