Brion Installation och Service

Lagbas

Göteborg

Brion Rör växer vidare

NU SÖKER VI EN DRIVEN LAGBAS I GÖTEBORG


Brion Teknik AB är Brion koncernens breda servicebolag där både el, rör och ventilation ryms i ett och samma bolag. Tillsammans med konsultverksamheten i bolaget bygger vi ett starkt team som tar oss an det mesta inom fastighetsrelaterad service, såväl teoretisk konsultation som servicearbeten samt minder och medelstora entreprenader.

”Vi söker dig som tillsammans med oss vill forma framtidens service och installationsbolag”


Om tjänsten:

Som lagbas på Brion Rör blir du en viktig person inom bolaget. Du får en central roll genom att planera och leda det dagliga arbetet framåt. I detta ingår att planera och utföra inköp av material samt att fördela och planera tillgängliga resurser efter en fastställd tidsplan. För att lyckas med detta behöver du även ha en blick framåt för att kunna identifiera eventuella förändringar i bemanningen. Utöver detta kommer din vardag ha ett flertal kommunikativa inslag där du bidrar till att föra en kontinuerlig dialog med extern och intern produktionsledning. En del i detta är att delta på arbetsplatsmöten gällande styrning av olika produktioner. Sammantaget bidrar detta till ett samspelt bolag där varje projekt ges de bästa förutsättningarna för ett lyckat resultat.

Dina arbetsuppgifter:

  • Planera och driva det dagliga arbetet
  • Kommunicera, klargöra lagets arbetsuppgifter
  • Planera och utföra inköp av material till samtliga i laget
  • Fördela och planera tillgängliga resurser efter tidplan
  • Planera framåt och identifiera eventuella förändringar i bemanningen
  • Lösa uppkomna praktiska problem, konflikter och motsättningar tillsammans med arbetsledning och arbetslag

Bakgrund/personlighet

För att trivas i rollen som lagbas på Brion Rör är du en driven och målinriktad person som brinner för att leverera smarta lösningar av högsta kvalité. Du är van vid att arbeta självständigt och du kan utföra en stor bredd av uppdrag på egen hand. Genom din förmåga att hitta och skapa strukturer i det dagliga arbetet vet du hur du leder arbetet framåt. Med din utbildning och gedigna erfarenhet är du trygg i din fackmannamässiga kunskap. Du litar på dina bedömningar och du vågar alltid lyfta nya infallsvinklar och lösningar. Utöver detta tror vi att du har en god social förmåga som lyser igenom vid möten med både medarbetare och kunder. På så sätt bidrar du till att skapa både långsiktiga relationer och en stark teamanda. Tillsammans skapar vi framgångsrika projekt.

  • Du har en lagbasutbildning eller tidigare erfarenhet som lagbas.
  • Du är organiserad, kommunikativ samt har förmåga att arbeta mot uppsatta deadlines
  • Du är självgående och flexibel samt brinner för struktur och hög servicenivå.
  • Planering och struktur ligger dig varmt om hjärtat.

Vi erbjuder:

Brion är en installationskoncern som utför entreprenad, service och konsultuppdrag inom fastighetssektorn. För att nå bästa möjliga resultat och tillväxt är koncernen vidare uppdelad i olika dotterbolag där bland annat Brion Rör ingår. Här finns en stor samlad erfarenhet av rörinstallationer inom såväl stora som små projekt. Med kompetenta och drivna medarbetare utförs varje projekt på ett professionellt sätt med fokus på kostnadseffektivitet, moderna verktyg och genomtänkta materialval. Detta resulterar vidare i snygga lösningar med lång hållbarhet. Vi lever efter våra värdeord: ärlighet, handlingskraft, innovation och omtanke. Inom Brion är det viktigt att vi alla ställer upp för varandra och att företaget ställer upp för dig. Sammantaget strävar vi efter att bli branschens bästa arbetsgivare.

 

Har du frågor om tjänsten, kontakta Daniel Närlund, Avdelningschef på daniel.narlund@brion.online


 

Vill du också arbeta inom en trygg och framgångsrik koncern?

Tveka då inte på att skicka in din ansökan till oss snarast. Vi ser fram emot att höra från dig!

Click or drag a file to this area to upload.
Detta kan kompletteras vid ett senare tillfälle.