Bravida Säkerhet söker fler Tekniker

inom Säkerhet, Brand och CCTV

Installera en säker framtid hos oss

På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt, oberoende vilket område det handlar om. På Bravida Säkerhet är utvecklingsmöjligheterna stora, resultaten likaså. Medarbetarna är engagerade och lösningarna optimala. Med strävan efter samma mål – en arbetsplats att trivas på – står vi alltid med öppna armar för nya tillskott. Är du näst på tur?

”På Bravida spelar alla i samma lag, vi litar på varandra och arbetar nära varandra. Sammanhållningen är A och O, och arbetsmiljön är extremt inkluderande.” Fredrik Magnesten, Projektledare.

Med förhoppningen att hamna på en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter började Fredrik på Bravida. Hans resa började som tekniker, och idag titulerar sig Fredrik som Projektledare på Bravida Säkerhet. Ett karriärskliv som enligt honom än idag varit extremt lönsamt.

”Jag ville vidareutveckla min karriär, och Bravida var verkligen rätt plats att göra det på. Jag hoppades hitta en arbetsplats där min kompetens togs på allvar – och jag är än idag så nöjd med mitt val!”

Trivsel, hälsa och säkerhet

Bravida är störst i Norden inom el, vs och ventilation. Nyckeln till vår framgång? Vi tror att mycket ligger i gruppdynamiken. På Bravida Säkerhet jobbar vi ständigt efter att våra anställda ska känna sig trygga, glada och motiverade när de kommer till ett arbetspass. För när verksamheten växer, växer också våra medarbetare. Katarina Rönngren, en av våra Säkerhetstekniker inom inbrottslarm och passagesystem, berättar om hennes arbetstrivsel:

”Att vara tekniker på Bravida Säkerhet innebär ett varierat arbete med många olika roliga utmaningar – installationer, felsökningar och besiktningar bland annat. Jag utvecklas inte bara inom mitt område, utan även som person, och det är väldigt viktigt för mig. Att dessutom få göra det med ett härligt gäng kollegor gör det ju ännu bättre!”

Förutom en stark laganda lägger vi stor vikt vid ett gediget säkerhetsarbete. Med målsättning på en skadefri arbetsplats erbjuder vi alltid obligatoriska utbildningar och kurser till våra anställda. Vi vill att det ska kännas kul och säkert att komma till ett arbetspass, och för att det ska vara så ser vi till att våra anställda är utbildade och kunniga. Vi tycker det är en viktig ingrediens för att skapa en god arbetsmiljö!

Varför installera dig hos oss?

En anledning kan vara trygghetsfaktorn som kommer med att vi är Nordens ledande leverantörer av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. Vi är måna om våra kunder, vår verksamhet och framför allt våra anställda. Att jobba på Bravida Säkerhet innebär en mängd komfortabla förmåner. Darko Medjed, Säkerhetstekniker på Bravida Säkerhet, upplever förmånerna hos oss som motiverande.

”Jag som har två små barn behöver ett jobb som är relativt flexibelt. När jag fick reda på att det ingick en tjänstebil på Bravida som jag kunde använda privat kunde jag sälja av min egen familjebil, något som gjorde vardagen enklare. Andra faktorer som gör jobbet roligare att komma till är våra återkommande AW:s, frukost på kontoret och det årliga julbordet.”

Fler förmåner vi erbjuder våra anställda är bland annat:

  • Möjlighet att hyra våra fjällstugor i Åre/Sälen
  • Rabatter på träningskort
  • Friskvårdsbidrag
  • Hälsoundersökning
  • Förmånliga försäkringar
  • Subventionerad lunch

Vad väntar du på?

Vi expanderar vår säkerhetsverksamhet och söker därför fler tekniker inom säkerhet, brand och CCTV. Bli vår nästa mästare! Läs om våra lediga tjänster här.