Bravida Säkerhet söker säkerhetstekniker CCTV

till Jönköping

Installera en säker framtid hos oss

Bravida firar 100 år av arbetsglädje, optimala lösningar och engagerade medarbetare. Inom vårt teknikområde Säkerhet här på Bravida är utvecklingsmöjligheterna stora och våra resultat likaså. Vill du starta en ny yrkeskarriär hos oss?

”Det är en enorm fördel att jobba på ett stort företag som Bravida om man vill framåt i karriären! Dessutom har alla tjänstemän som har rätt till tjänstebil förmånen att köra elbilar.” Adam Härder, Teknisk försäljare.

Adam påbörjade sin karriär på Bravida redan 2011, då som elektriker. Sedan dess har han erbjudits jobb och prövat på nya roller inom  Säkerhet på Bravida som tekniker, projektledare och nu senast – teknisk försäljare. Under de gångna åren har Adam känt att han har möjlighet att utvecklas på jobbet varje dag.

”Vill du lyckas, kommer du lyckas. Chefer lägger stor vikt i att arbetsmiljön ska vara säker och trivsam, men kanske framför allt att alla ska må bra på jobbet. För mår man bra på jobbet, presterar man på jobbet.”

Trivsel, hälsa och säkerhet

Bravida är marknadsledande i Norden inom teknisk säkerhet. Nyckeln till vår framgång? Vi tror att mycket ligger i gruppdynamiken som utvecklats mellan våra medarbetare. Vi arbetar  ständigt efter att alla medarbetare ska känna sig trygga, glada och motiverade när de kommer till jobbet. För när verksamheten växer, växer också medarbetarna. Katarina Rönngren, Säkerhetstekniker inom inbrottslarm och passagesystem, berättar om hennes arbetstrivsel:

”Att vara tekniker på Bravida Säkerhet innebär ett varierat arbete med många olika roliga utmaningar – installationer, felsökningar och besiktningar bland annat. Jag utvecklas inte bara inom mitt område, utan även som person, och det är väldigt viktigt för mig. Att dessutom få göra det med ett härligt gäng kollegor gör det ju ännu bättre!”

Förutom en stark laganda lägger vi stor vikt vid ett gediget säkerhetsarbete för vår arbetsmiljö. Med målsättning om en skadefri arbetsplats erbjuder vi alltid obligatoriska utbildningar och kurser till våra anställda.

Varför installera dig hos oss?

Vi är Nordens ledande leverantörer av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. Vi är måna om våra kunder, vår verksamhet och framför allt våra anställda. Bravida har ett framgångsrikt arbete för ekologiskt-, socialt- och ekonomiskhållbarhet. Vi har fina anställningsförmåner och en egen Bravidaskola. Daniel Nilsson, Servicetekniker på Bravida Säkerhet, upplever förmånerna hos oss som motiverande.

”Det råder ingen brist på aktiviteter här! Våra traditionella fredagsfrukostar, kontinuerliga AW:s eller skidresor till Stöten är några få nämnda fördelar som gör livet på Bravida lite, lite roligare. Om du söker efter stimulerande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, en social miljö med hög kompetens och fenomenal sammanhållning – sök jobb på Bravida Säkerhet!”

Fler förmåner vi erbjuder våra anställda är bland annat:

  • Möjlighet att hyra våra fjällstugor i Åre/Sälen
  • Rabatter på träningskort
  • Friskvårdsbidrag
  • Hälsoundersökning
  • Förmånliga försäkringar
  • Subventionerad lunch

 

Vad väntar du på?

Bravida Säkerhet expanderar och söker därför säkerhetstekniker till Jönköping. Läs mer och ansök här!