Tillsammans jobbar vi för att vara bättre än bäst!

Just nu söker vi fler VS-montörer och ledande montörer till Eskilstuna

Bravida – En plats för utveckling och delaktighet

Bravida är en stor arbetsplats med många anställda, som alla är proffs på det de gör. Vi jobbar i huvudsak med projekt och uppdrag inom flertal teknikområden såsom el, säkerhet, VS och ventilation. Just nu befinner vi oss i en väldigt spännande tid där vi expanderar och har många roliga och utmanande projekt framför oss, som vi söker VS-montörer och ledande montörer till. Med andra ord ger vi oss ut på en spännande utvecklingsresa som du är välkommen att hoppa på!

För oss är vår personal den viktigaste tillgången vi har, vilket gör det till en självklarhet att satsa på dem. Vi tror mycket på våra medarbetare och vill hjälpa varje individ att utveckla sin kompetens. Vi erbjuder därför våra medarbetare goda möjligheter att växa i sin yrkesroll. För dig som vill ta nästa kliv i karriären finns stora möjligheter till intern utveckling i vårt företag. Detta gäller alla ­‑ oavsett om det handlar om steget till ledande montör eller till en roll som projekt- eller serviceledare. Vi vill se dig utvecklas och växa tillsammans med oss.

“Jag började jobba på Bravida då jag hade flera i min omgivning som arbetade där, vilket visade vara ett riktigt bra beslut. Jag trivs med medarbetare såväl som chefer, och har ett väldigt stort förtroende för dem. Jag tycker också att ledningen är bra och det finns ett stort stöd uppifrån. Vi har en väldigt bra sammanhållning och vi jobbar verkligen tillsammans som ett team – tillsammans jobbar vi för att vara bättre än bäst!” berättar Conny Svarne, ledande montör på Bravida.

Vidare berättar Conny om sin arbetsroll och hur han får vara med och påverka:

“Jag tycker det är jättekul att få vara delaktig i verksamheten både när det kommer till de ekonomiska bitarna, men även när det handlar om det allra viktigaste: att få ihop ett bra team med duktiga medarbetare. Jag har superfina kollegor runt omkring mig som är ambitiösa och drivna. Vi gör också andra roliga aktiviteter tillsammans och är väldigt bra på att ha det trivsamt och kul. Vi anordnar aktiviteter såsom kickoff, fiskeresor, julbord, gemensamma frukostar, luncher och sommarfester. Man kan väl säga att det aldrig blir särskilt tråkigt.”

Daniel Celing jobbar som VS-montör på Bravida och hyllar också den goda stämningen på arbetsplatsen. Han lyfter även fram andra förmåner med arbetet, så som att det är goda arbetstider och att jobbet innebär många olika typer av uppdrag:

“Jag trivs väldigt bra med de varierande arbetsuppgifterna och jag känner att jag ständigt får utvecklas i mitt arbete. Som relativt ny i branschen känner jag verkligen att Bravida är en arbetsplats där jag får stora utvecklingsmöjligheter. Jobbet som VS-montör är väldigt roligt och ingen dag är den andra lik. Så om du vill jobba på en kul arbetsplats med trevliga kollegor där du får stor frihet i ditt arbete ska du söka dig hit!”

På Bravida sätter vi din utveckling i centrum. Vi värdesätter en trygg och dynamisk arbetsplats för alla medarbetare. Vi arbetar ofta tillsammans i team, där vår specialitet är värme och sanitet (VS). Här får du arbeta med mycket drivna, härliga och skickliga kollegor i takt med spännande och utmanande projekt.

Är du intresserad av montörs-yrken eller andra tjänster inom vår organisation? Välkommen med en spontanansökan! 

Click or drag a file to this area to upload.