Är du vår nästa utesäljare?

Är det du som saknas här?

Vi letar efter en ny mästare att äntra våra lokaler i Mölndal! Är du en eldsjäl som brinner för att utveckla affärer? Vi söker en kameleont som älskar mötet med människor, har en utpräglad servicekänsla och kan det här med att sälja. Låter det som dig? Då är vi intresserade!


Om tjänsten

Vi är ett snabbt växande företag med hög entreprenörsanda som med kreativitet och nytänkande hjälper såväl kunder som kollegor att hitta lösningar på det mesta. Hos oss blir du en del av ett drivande, motiverande och positivt team där ni tillsammans arbetar för att utveckla och expandera verksamheten. Vi sitter i ljusa, luftiga lokaler i Krokslätts Fabriker i Mölndal, men i tjänsten ingår också resande runt om i Sverige där du besöker dina kunder.

Du kommer ansvara för att planera och boka dina egna säljmöten och jobbar både mot individuella mål och teamets gemensamma KPI:er. Mycket av din tid kommer gå åt att bearbeta nya kunder och bygga upp din egen kundportfölj som du aktivt jobbar med för att upprätthålla goda kundrelationer.

Om dig

Vi ser dig gärna vara en relationsbyggande entusiast som ständigt vill framåt i din personliga utveckling. ”Vad är nästa utmaning?” är en fråga vi hoppas du ofta ställer dig i jakten på att uppnå framgång. Du är själv medveten om vad som gör dig unik i ditt säljande, och med det sagt är du heller inte en person som ger upp i första hand. Vi hoppas helt enkelt att du är en problemlösare av rang som har god social kompetens. Stämmer det här in på dig? Då kan du vara vår nya stjärnsäljare för våra digitala körjournaler!

Våra önskemål om dig

  • Driven och resultatinriktad med en vilja att ständigt utvecklas och bli bättre
  • Erfarenhet av B2B-försäljning
  • Självständig och tar ansvar för att driva dina arbetsuppgifter självständigt
  • Kommunikativ med förmåga att skapa nya relationer
  • B-körkort

Vi ser gärna att du uppfyller punkterna ovan men störst vikt läggs vid rätt personlighet.

Hos oss kan du förvänta dig

  • En arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter
  • Frihet att planera dina egna arbetsdagar och driva din egen framgång
  • Coaching och utbildning för att utvecklas inom din roll
  • Ett härligt team där samarbete och gemenskap ligger högt prioriterat.

Är du ändå inte helt övertygad ännu? Läs vidare och låt oss berätta mer.

Om Boomr

Boomr har sedan 2002 arbetat för att förenkla och trygga vardagen för företagare. Med smarta tjänster stöttar vi små- och medelstora bolag runt om i Sverige. Med nytänkande, bred kompetens och service bidrar vi till ett tryggare och enklare företagande.

I våra lokaler i Krokslätts fabriker är det högt i tak, både bildligt och bokstavligt talat. Med roliga aktiviteter tillsammans, workshops och gemensamma mål skapar vi den kultur som gör att många väljer att stanna hos oss i många år.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Anna Sköld på telefon 072- 071 54 92 eller anna.skold@boomr.se.

Vad säger medarbetare?

Vi på Boomr tror på gemensam utveckling och för att nå våra mål stöttar vi varandra när det behövs. Lagandan präglar företagskulturen. En av våra medarbetare, Anna Sköld, berättar varför hon motiveras att gå till jobbet varje dag.

”Boomr är en arbetsplats med högt i tak där man som anställd känner sig sedd och trygg bland kollegor och chefer. Det är en familjär arbetsmiljö där alla bryr som om varandra. Här har jag fått möjligheten att utvecklas snabbt och fått stor frihet under ansvar, men kanske framför allt väldigt roligt under tiden!”

Vidare fortsätter Anna att berätta om fördelarna med att jobba hos oss.

”Jag älskar mötet med människor – att göra affärer och skapa goda relationer. Det får jag utlopp för på Boomr. I tjänsten ingår tjänstebil och möjlighet till att påverka sin egen lön, något som jag tycker är ett drivbränsle i sig. Att välkomnas till en frukostbuffé varje morgon är också en väldigt trevlig start på dagen. Sedan brukar vi ofta hitta på aktiviteter tillsammans efter arbetstid, vare sig det handlar om en padelmatch eller en AW!”

Är du hungrig nog att anta utmaningen? Varmt välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.